Horváth Magyary Nóra

Horváth Magyary Nóra

Pozíciók: kommunikációs ügyvezető igazgató
Cég:  K and H Bank

Konferencia tartalmak

 • Médiapiac 2015Fenntarthatóság a kommunikációban és a marketingben2015. március 18.

  Egyetemistákkal beszélgetve néhány meglepő attitűddel szembesültem. A fiatal generáció, a leendő szakemberek a fizetett tartalom (jelöletlen) megjelenését teljesen magától értetődőnek tartják. És azt sem tekintik elítélendőnek, ha valaki megmásítja a tényeket. Ahogy  a Facebookon is el lehet bújni álnevek, álarcok mögé, úgy a kommunikációban is el tudják fogadni, hogy nem mondunk 100 %-ban igazat.

  A fenntarthatóság szempontjából az integritásunk fontosabb kérdés, mint mondjuk a globális felmelegedés. A kérdés számunkra így hangzik: az én saját businessem fenntartható-e?

 • Márkaépítés 2014 - Tartalmas márkákA márkaépítés új platformjai2014. május 29.

  A klasszikus márkaépítés ma már nem elegendő, az élenjáró márkák több fórumon is építik márkájukat, és kapcsolatukat ügyfeleikkel. Hogyan járul hozzá a közösségi média, a PR, az ügyfélszolgálat a márka erejéhez?

 • Médiapiac 2014Innovációs galaxis vagy innovációs feketelyuk?2014. március 19.

  Az ügyfelektől gyakran hallani, hogy a média nem kínál számukra valóban újító, de üzletileg is értelmezhető megoldásokat, miközben az ügynökségek is gyakran kényelmesek. Az ügynökségek arról panaszkodnak, hogy nagyon sok új ötletet visznek, de ezek magasabb fajlagos költségük miatt sosem mennek át az ügyfélnél. Hol vész el az innováció? Hol lehet kitörni az innovációs feketelyukból?

 • Márkaépítés 2013Mozgástér2013. május 29.

  Ügyféloldali kerekasztal: regionális koncentráció vs. hazai aktiváció, nemzetközi és hazai márkák a portfolióban.