Huszics György

Huszics György

Pozíciók: ügyvezető igazgató
Cég:  Crane

Róla

  • A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség Elnöke (2014 - )
  • A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség Elnökségének tagja (2006 - )

Pozíciók

1995 óta foglalkozik adatbázis alapú direktkommunikációs megoldásokkal, elsődleges szakterülete a CRM és az ahhoz kapcsolódó kommunikációs stratégiák, aktivitások tervezése. 1995-ben csatlakozott a McCann csapatához, 2001-től 2005-ig a McCann csoporthoz tartozó MRM kapcsolati marketing ügynökség ügyvezetője.

Eredményes munkáját 2004-ben a nemzetközi menedzsment a hálózat szakmai díjával ismerte el. 2005-től az általa is tulajdonolt, kifejezetten az adatbázis alapú tevékenységekre szakosodott, hazai és regionális projekteket megvalósító ügynökség – Crane ügyvezető igazgatója.

Tanulmányok

Közgazdász - KVIF / kereskedelmi szak, reklám szakirány / 1995

Konferencia tartalmak

  • Digitália 2014CRM a kultúrában. A Müpa CRM bemutatása2014. november 25.

    Elsőként a kultúra területén CRM rendszer és erre épülő hűségprogram támogatja a Müpa menedzsmentjének, marketingeseinek és értékesítői csapatának munkáját. Csak a termék más, a folyamatok, szereplők változatlanok - gondolhatnánk. Azonban a művészeti produkciók mibenléte, a célcsoport összetettsége és a velük kialakított kapcsolat, a kommunikáció dinamikája, az üzenetek/tartalmak befogadásának élménye és utóélete egészen mást sugall.

    Milyen szerepet oszt a kulturális szektor a CRM-re? Miben látják a rendszerben való gondolkodás előnyeit? Milyen konkrét elvárások fogalmazódnak meg? Miért volt fontos, hogy a kulturális területen elsőként Magyarországon és az úttörők között Európában CRM-ben gondolkodjanak? Mennyiben különbözik egy kulturális intézmény számára készített CRM rendszer az autóipar által már bejáratott megoldásoktól? A kérdésekre dr. Egri Gábor, a Müpa értékesítési és marketing igazgatója és Huszics György, a megoldást szállító Crane ügyvezető igazgatója adja meg a választ.