Incze Kinga

Incze Kinga

Pozíciók: ügyvezető

Róla

A WHITEREPORT mediabrowser - cross-médiás, független adatbázis - megalkotója és szolgáltatója.

Incze Kinga - Pénzes Anna: A reklám helye. A hatékony médiatervezés és -vásárlás kézikönyve (2002), A reklám helye 2.0. A hatékony médiatervezés és -vásárlás kézikönyve (2006)

A Universal McCann európai Media Academy versenyének győzteseként tanulmányút a Universal McCann New York-i irodájában (1998).

A WHITEREPORT mediabrowser - cross-médiás, független adatbázis - megalkotója és szolgáltatója (www.whitereport.hu).

Incze Kinga - Pénzes Anna: A reklám helye. A hatékony médiatervezés és -vásárlás kézikönyve (2002), A reklám helye 2.0. A hatékony médiatervezés és -vásárlás kézikönyve (2006)

A Universal McCann európai Media Academy versenyének győzteseként tanulmányút a Universal McCann New York-i irodájában (1998).

A WHITEREPORT mediabrowser - cross-médiás, független adatbázis - megalkotója és szolgáltatója (www.whitereport.hu).

Incze Kinga - Pénzes Anna: A reklám helye. A hatékony médiatervezés és -vásárlás kézikönyve (2002), A reklám helye 2.0. A hatékony médiatervezés és -vásárlás kézikönyve (2006)
A Universal McCann európai Media Academy versenyének győzteseként tanulmányút a Universal McCann New York-i irodájában (1998).

Pozíciók

Magna Global Hungary, ügyvezető (2002. január-május)

McCann-Erickson Budapest Kft.

 • médiaigazgató (1999. október-2002. május)
 • média account director (1998-1999)
 • médiatervező (1997. március - 1998)

Partners/ J. Walter Thompson Kft., médiatervező-vásárló (1995 - 1997)

MODUS Piac- és Közvéleménykutató Kft., piackutató (1994 - 1995)

Tanulmányok

KLTE Pszichológia szak, 1994

Konferencia tartalmak

 • MédiapiacONNői energiák - Kerekasztal2019. június 6.
 • MédiapiacONErőviszonyok a médiapiacon2019. június 5.

  Ki ne szeretné tudni a számokat? - előzetes a Whitereport Financial friss elemzéséből

 • Digitália 2017Digitális? Analóg?2017. október 17.

  A legújabb ipari forradalom egyúttal az adatok kora is. És bár a digitális átállás a médiapiac minden szegmensére kihat, a lokális médiapiacokon a tradicionális média súlya továbbra is meghatározó: csak Magyarországon a Whitereport-adatbázis tényadatai szerint 4500 hiperlokális médium működik, s a helyi média más országokban is igen domináns szegmens.

  A cross-médiás hiperlokális Goldfish by Whitereport & Ipsos-adatok azt mutatják, hogy vidéken a print az úr, erős a rádió, de emellett természetszerűleg nő a digitális tartalomfogyasztás közönsége, és ha a médiatulajdonosok az átalakulásokat adatvezérelten követik, a cross-médiás szinergiából a médiafogyasztási platformok átalakulása mellett is tartani, sőt akár erősíteni tudják pozíciójukat.

 • Digitália 2017Hiperlokális célzás2017. október 17.

  Módszerek, eszközök és eredmények.

 • Médiapiac - Kutatás - PR 2017A megbízó hangja - kerekasztal2017. április 11.

  Hogyan változott a médiacégek, az ügynökségek és a megbízók viszonya az elmúlt években? Milyennek halljuk ma megbízó hangját?

 • Digitália 2016Előadás2016. október 25.

  Hiperlokál trendek globálisan és lokálisan.

 • Hiperlokális Workshop 2016Előadás2016. október 25.

  Hiperlokál trendek globálisan és lokálisan.

 • Márkaépítés 2016 - MárkasztorikA cross-médiás geotargetálás a városmarketing szolgálatában2016. május 31.

  A helyi médiáról röviden.

 • Médiapiac 2016 - Helyünk az üzletbenNői startupper menni Amerika2016. április 13.

  Hogyan lesz a globális médiaügynökségi vezetők közül a legfiatalabb női menedzserből Mrs. White, majd a Whitereport mediabrowser alapítójaként b2b startupper? Hogyan választották be a Whitereportot a 2016-os amerikai Collision techkonferencia legígéretesebb startupjai közt kiállítókká, és hogyan igyekszik nemzetközi szolgáltatássá válni egy női csapat által vezetett Whitereport?

 • Médiapiac 2016 - Helyünk az üzletbenMozgókép minden képernyőn2016. április 13.

  Üzleti felvezetés.

 • Hiperlokális workshopHiperlokalitás a gyakorlatban2015. november 24.

  Mikor és hogyan érdemes hiperlokális kommunikációt folytatni?

 • Hiperlokális workshopÖsszegzés2015. november 24.

  Kerekasztal-beszélgetés.

 • Smart Communication 20157 adatban a médiapiac trendjeiről2015. október 13.

  Transzparencia, tudás, driverek, pénz, piac, prognózis. Whitereport-adatok és -trendelemzés az átalakuló médiapiacról.

 • Márkaépítés 2015Városmarketing még hatékonyabban2015. május 28.

  A megyeszékhelyeken jellemzően több mit 100-100 helyi tartalmú médium – lap, site, rádió, tévé - üzemel. Hogyan alakul a nagy városi médiakínálat esetében a hiperlokális médiafogyasztás? Melyik hiperlokális médium milyen célcsoportban hatékony? Hogyan fejleszthetők a városi médiaportfóliók, milyen helyi együttműködések lehetnek még hatékonyabbak elérési, költséghatékonysági szempontból? A Goldfish by Whiterport.hu & Ipsos-adatok révén bemutatjuk pár megyeszékhely lokális médiafogyasztását, benne a megyeilap-kiadók, önkormányzati médiaportfóliók és helyi médiavállalkozók médiatérképét, a győri, pécsi, nyíregyházi stb. médiafogyasztási trendeket, mintázatokat, a helyi média iránti affinitást.

 • Médiapiac 2015Whitereport Healthcheck2015. március 18.

  Elemzés a Whitereport.hu mediabrowser (www.whitereport.hu) adatai alapján arról, hogy a médiapiac struktúrája mennyire tekinthető egészségesnek a profitabilitás, verseny, versenyképesség, lokalitás, tematikus médiakínálat, saleskoncentráció szempontjából? Hogyan challengeli a több ezer ingyenes médium a fizetőseket, hogyan hat a fogyasztók kettészakadása a médiavállalatok üzleti modelljeire, valamint a hirdetők marketingkommunikációs stratégiájára?

 • Médiapiac 2015Médiapiaci wellness-fitness 20152015. március 18.

  Egészségesebb lett-e a piac, vagy legalább az egyes médiavállalatoknak jobb-e a tavalyi tulajdonosváltozások után? Ki mit nyert, és mitől lesz jobb az üzlet 2015-ben? Meddig tartanak a tulajdonosi átalakulások, pontosabban mi a célállapot, amelyben egyensúlyban érzik magukat az egyes vállalatok és mitől remélik ezt?

 • Célzott lokális marketingkommunikáció 2015Paradigmaváltás a marketing- és médiastratégiában: a hiperlokális - városi szintű - célzás előretörése2014. november 4.

  Marketingkommunikációs válasz a vásárlók célzott elérésére: hiperlokális kommunikáció a nagyvárosokban (nem megyékben!). A Goldfish by Whitereport & Ipsos: a lokális médiakínálat ereje, ill. a Goldfish optimalizálási eszköz a kontrollált kommunikációhoz. Tíz mért vidéki nagyváros médiapiacának és eladástámogató kampányoptimalizálási lehetőségeinek bemutatása.

 • Célzott lokális marketingkommunikáció 2015Összegzés2014. november 4.

  Goldfish

 • Médiapiac 20143. szekció: célzás, célozhatóság, célcsoport.2014. március 20.

  Gyakran hangzik el: igazán jó célzási opciókat a digitális média kínál. Valóban így van? (Majdnem) minden, amit az okos célzásról a piac jelenleg gondol.

 • Médiapiac 2014Célcsoport. Célozhatóság. Célcsoportok átértékelődése2014. március 20.

  A célcsoport témát sokan, sok szempontból feszegetik a piacon. A szekció előadásai ezt képezik le, s a záró kerekasztal a délelőtt elhangzott gondolatokra reflektál.

 • A hatékony kommunikáció napja 2013Hiperlokális kommunikáció biztonságosan és költséghatékonyan2013. október 3.

  Célzott kampány sokféle lehet – a helyi targetálás azonban az egyik legfontosabb, ha a pécsi, győri, debreceni eladásokat szeretnénk megtámogatni. A Goldfish-program - a Whitereport.hu és az Ipsos közös projectje - révén a hiperlokális, azaz városi szintű média- és pr-tervezés új lehetőségeket nyit a költséghatékony kommunikációra a helyi lapok, site-ok, tévék, rádiók és mozik médiafogyasztásának együttes feltérképezésével.

  Milyen médiumban hirdessünk a nem facebookozó pécsi fiataloknak? Tényleg elérhető-e a pécsiek közel 80%-a egy hét alatt minőségi tartalommal? Tényleg vannak-e cápák a helyimédia-aranyhalak közt, és hogy tudunk általuk saját kommunikációs céljainkra nézve profitálni?

  A pécsi Goldfish után ugyanez hamarosan a többi vidéki nagyvárosra is elérhetővé válik.

 • A mérleg nyelveA földfelszíni televízió a hirdetők szemszögéből2012. május 23.

  Tények a Whitereport adatbázisból.

 • Médiapiac 2012Eszközök, tartalmak, platformok2012. március 22.

  Az eszközök okosodnak. A formátumok megújulnak. A platformok sokasodnak. Tartalomgyártás és disztribúció - másképp.