Juhász Péter Tibor

Juhász Péter Tibor

Pozíciók: Magyar Telekom marketingkommunikációs vezető
Cég:  Magyar Telekom

Róla

Vezetésével a Telekom lakossági kommunikációja emberközelibb let. A megabitek és akciók mellett újra megjelentek az érzelmekre ható márkaépítő elemek. Ennek eredményeként a Telekom mára az egyik leginnovatívabb, leginspirálóbb márka Magyarországon.

Kampányaival sok hazai és nemzetközi díjat nyert (Golden Drum, Cannes Lions, Epica, Cresta, LIA, Golden Hammer, PIAF, Arany Penge…) többek között innováció, integrált kampány, mobil, reklámfilm kategóriában. Többször elnyerte az Év hirdetője címet is.

Az a fajta kommunikációs szakember, aki nemcsak a Power Pointnak, de az Excelnek is hisz.

A munka-magánélet egyensúlyt fontosnak tartja.  A két munkahely között egy évet GYES-en volt. Egy Budapest közeli kis faluban lakik. Nagy kertjében sokféle gyümölcs és zöldség terem. Ha tehetné, céges auto helyett valószínűleg traktort választana.

Pozíciók

2013- Magyar Telekom, marketingkommunikációs vezető

2012 - FamilyStickers.eu, alapító

2003-2013 Procter & Gamble Central Europe South, később Central Europe

 • 2003-2005: Kereslet előrejelző
 • 2005-2007: Camay junior brand manager Central Europe South
 • 2007-2008: Pantene junior brand manager Central Europe South
 • 2008-2009: Kommunikációs tervező Central Europe South
 • 2009-2011: Vezető kommunikációs tervező Central Europe South
 • 2011- Online vezető Central Europe

2002-2003: BME Áramlástan Tanszék

Tanulmányok

1996 – 2002 Szegedi Tudományegyetem, közgazdász

Konferencia tartalmak

 • Digitália 2016Good game2016. október 25.

  Jelenleg világszerte több mint 47 millió ember küzd demenciával, a társadalmak elöregedése miatt a becslések szerint ez 2050-re 135 millióra emelkedik. A betegség első tünete sok esetben a térbeli tájékozódás romlása: elveszítik azt a képességüket, hogy akár jól ismert helyeken és környezetben is el tudjanak igazodni. Ezt a területet, a tájékozódási mechanizmusokat kutatja a Sea Hero Quest mobiljáték. Egy halász fiát alakítjuk benne, aki egy kis hajóval navigálva a tengeren összegyűjti idős édesapja elveszőben lévő emlékeit. Idén Cannes-ban a Deutsche Telekom és a Saatchi & Saatchi kilenc díjat nyert a játékkal, melynek kifejlesztésében több egyetem, illetve az Alzheimer’s Research jótékonysági alap is részt vett.

 • Médiapiac 2015Az év hirdetője – Kreativitás és hatékonyság kapcsolata2015. március 18.

  Kreativitás az innováció középpontjában. Tekinthet-e egy vállalat  a kreativitásra, mint az üzleti élet hajtórejére? Tényleg ez jelenti a legnagyobb versenyelőnyt, ami „mindent visz”? Hogyan értelmezhető a kreativitás fogyasztó és vállalat kacsolatában?

 • AllThingsFacebookFacebook - Nem lájkolhat mindenki2014. március 6.

  Jelen tudásunk és tapasztalatunk alapján a közösségimédia-jelenlét helyi erőforrással és fejlesztéssel működhet igazán jól. Ez és minden, amit a kétirányú kommunikáció „kényszere” hordoz magában, szembe megy azzal, ami egy racionalizáló, központosító multinak testhez álló. A globális tévéreklám könnyen működőképes lehet, a globális közösségmédia-kampányok azonban nehezen lesznek sikeresek – hacsak nem raknak mögéjük komoly erőforrást, figyelmet, tudást az egyes piacokon. A közösségi média jóval több kérdést vet fel, mint ahány válaszunk van. Az előadásban ezekről a kihívásokról, illetve néhány rossz és jó válaszról is szó esik.

 • Digitália 2013Jövőbe tekintés az IAB Hidetői Klubbal2013. szeptember 10.

  Gondolatok a digitális jövőről, márkatulajdonosi oldalról, különböző szektorok praxisa alapján.

 • Médiapiac 2013Ügyfél-kerekasztal2013. április 9.

  A média és az ügynökségek után a megbízói oldal kap szót. Hogyan látják a piacot az ügyfelek? Mire költenek és mennyit? Mit várnak az ügynökségüktől és a médiától?

 • Médiapiac 2012Procter&Gamble GoldenHousehold2012. március 22.

  Esettanulmány