Klenovszki János

Klenovszki János

Pozíciók: ügyvezető igazgató
Cég:  NRC

Pozíciók

1999 - NRC Market Research, tulajdonos, ügyvezető igazgató

1997 - 1999 Marketing Centrum, kutató

Tanulmányok

ELTE szociológia

Konferencia tartalmak

 • Médiapiac - Kutatás - PR 2017Panelen vagy azon kívül? - Fenntartható adatfelvételi eszközök a jelenben és a jövőben2017. április 11.

  Melyek a közeljövő legbiztonságosabb és legjobb minőséget biztosító adatfelvételi platformjai? Változik-e a jelenlegi status quo? Melyek a válaszadói panelek működésének objektív korlátai? Várható-e átrendeződés a jelenlegi adatfelvételi technikák súlyában?

 • Kutatás 2016 - All in!Innováció szekció, megnyitó2016. április 13.

  Sokan tartanak tőle, egyesek nem is tekintik innovációnak, mások szerint nemcsak a kutatás presztizsét, de sok esetben a kutatás újrafelfedezését is segítik, és nemhogy csökkentik a kutatások számát, de új kutatásokat is indukálhatnak a megbízóink által létrehozott ügyfélpanelek. Az előadások és a beszélgetések többek között ezekre a kérdésekre adnak majd válaszokat.

 • Kutatás 2016 - All in!Mindennapi panelünket add meg nekünk ma2016. április 13.

  Innováció kutatás 2016 eredményeinek bemutatása – A csökkenő válaszadási hajlandóság ellenére egyre több megbízó dönt úgy, hogy ügyfélkörét bevonva saját online panelt épít. A kutatás során többek között arra kerestük a választ, hogy vajon az ilyen típusú vállalati panelekről mi a hazai megbízók, illetve ügynökségi kutatók véleménye: várható-e a saját vállalati panelek számának növekedése, milyen előnyöket látnak az ügyfelek a saját panel építésben, továbbá választ adunk arra, hogy vajon az ügynökségi kutatók a piacuk további zsugorodását, vagy éppen új együttműködési lehetőséget látnak ebben a tendenciában?

 • Kutatás 2016 - All in!Az ügyfél által épített panelek sokasodása veszély vagy lehetőség a kutató cégek számára?2016. április 13.

  De mit szólnak ehhez a kutatók? Három kutató tíz-tíz perces hozzászólása, majd beszélgetés arról, hogy vajon merre is tartunk, és hova érkezhetünk meg.

 • Márkaépítés 2015Megtérülő piackutatás2015. május 28.

  Kerekasztal a piackutatás hasznáról.

 • Médiapiac 2015A jövő kutatói - a jövő kutatócége2015. március 19.

  Az előző témák előadói, valamint Géczi Tamás és Klenovszki János reflektálnak az előadásokban elhangzottakra, a jövőbelátás szándékával.

 • Médiapiac 2015Az innovációs szekció megnyitója2015. március 18.

  Kis hazai innovációs körkép, a nemzetközi GRIT kutatás, és a Médiapiac konferencia és NRC hazai innovációs kutatás eredményeinek összehasonlítása, következtetések levonása. Milyen innovatív eszközöket használtak az ügyfelek az elmúlt évben?


Több száz állás a média és marketing világából