Nagy Andrea

Nagy Andrea

Pozíciók: marketing- és kommunikációs igazgató

Pozíciók

Pályafutását a Saatchi & Saatchi New York-i és londoni irodáiban kezdte. Részt vett az M&C Saatchi piaci bevezetésében, valamint többek közt a British Airways teljeskörű márka- és marketingkommunikációjával foglalkozott. Ezt követően, hét éven keresztül a J. Walter Thompson amszterdami irodájának ügyfélkapcsolati igazgatójaként a vállalat nemzetközi kommunikációjának irányítása mellett több nemzetközi márka (Vodafone, Malibu) nemzetközi kampányáért, valamint a TNT arculatának nemzetközi szintű megújításáért volt felelős. Ezt követően három évig Magyarországon a JWT reklámügynökség stratégiai-, majd ügyvezető igazgatójaként dolgozott.

2008-2011 között a TV2 marketing és kommunikációs igazgatójaként felelt a csatorna teljes on-air és off-air marketing és kommunikációs tevékenységéért.

2012. november 1-jétől a Chello Central Europe marketing és kommunikációs igazgatója. Feladata a 9 országban 21 tematikus csatornát üzemeltető cég teljes régiójára kiterjedő kommunikációs és marketing stratégia alakítása, a vállalati és B2C kommunikáció, valamint az ezen tevékenységeket támogató "creative-service" funkció működésének felügyelete.