Nagy István

Nagy István

Cég:  Origo

Konferencia tartalmak

 • Médiapiac - Kutatás - PR 2017A kutatás helyzete megbízói szemmel2017. április 11.

  Eddig rendszerint maguk a kutatók mondták el a trendeket, most az ügyfeleknél ülő kollégákat hallgatjuk meg. A trendeken túlmenően lényeges – ha nem a legfontosabb – az, vajon mivel kell/lehetséges/szokták meggyőzni a belső erővonalakat, azaz a belső megrendelőket? Mik a kulcsszavak, taktikák a belső érintetti kör bevonására, a buy-in megszerzésére? Van-e valódi Smart Data vagy inkább a Big Data korszakában vagyunk még? Miképpen kezelik ezt a kérdést a vállalatok és ez a gyakorlat mennyiben tér el az évtizedes múlttal bíró adatbányászattól? További érdekes kérdés az előrejelzés, amelyre elvétve támaszkodnak. Remélhetőleg arra is választ kapunk, valóban vége van-e a hét szűk esztendőnek és a hazai piackutatás belevág-e olyan bátor kezdeményezésekbe, amelyre már a kilencvenes évek elején volt példa (hazai életstílus kutatások gyökerei, üzleti döntéshozók médiakutatása stb.)?

 • Kutatás 2016 - All in!DMP: make you or brake you!2016. április 14.

  Az automatizált médiaértékesítés világában különös jelentőséggel bírnak a DMP-k, vagyis az adatmenedzsment platformok. Adja magát, hogy ez kiváló üzleti terep lehet azon kutatócégek számára, akik az adatmenedzsmentre mint intelligens kutatásfejlesztési területre tekintenek. Vagy mégsem? Kik uralják a DMP-k terepét, és hol a helye a kutatócégeknek a DMP fronton?

 • Hiperlokális workshopA marketingkommunikációs célzás különböző dimenziói és a helyalapú mobilmarketing2015. november 24.

  Milyen aspektusokból érdemes végiggondolni a marketingkommunikációs célzás különböző dimenzióit, és milyen lehetőségeket kínál a marketingeseknek a helyalapú mobilmarketing?

 • Kutatás 2012Kampányok közösségi médiavisszhangja2012. március 22.

  Különböző médiamixű és típusú (image, bevezető, promóciós…) kampányok közösségi médiavisszhangja és annak mérése.  A márkák ATL és közösségi média megjelenései és ezek kutatása.