Rábai Dániel

Rábai Dániel

Pozíciók: Continental délkelet-európai régiós vezető
Cég:  Continental

Róla

Bemutatkozás:
Rábai Dániel a Continental délkelet-európai régiós vezetője.

Kereskedelmi közgazdászként végzett a Szolnoki Főiskolán, PR szakirányon, marketing és reklám szakvizsgával, akkreditált angol-magyar fordítói vizsgával is rendelkezik. 2004-ben került a Continental Hungaria Kft.-hez, melynek 2009-ben lett ügyvezetője, közben Ausztráliában szerzett nemzetközi szakmai tapasztalatot.

2011-14 között az Ashridge Business School - Leadership programjait végezte el.

A Magyar Gumiabroncs Szövetség alapító tagja, 2012-13-ban megválasztott elnöke.

2013-18 között a Continental csoport hazai országkoordinátora, 2020-tól délkelet-európai régiós vezetője.

Tanulmányok

2011-2014: Ashridge Business School - Leadership programs

Kereskedelmi közgazdászként végzett a Szolnoki Főiskolán (korábban Kereskedelmi és Gazdasági Főiskola), szakképesítéseit PR, marketing és reklám területeken szerezte meg.

Angol-magyar akkreditált fordítói vizsgával is rendelkezik.

Konferencia tartalmak

  • Médiapiac 2015Marketing a CEO szempontjából2015. március 18.

    Egy vállalat sikere elsősorban saját maga megkülönböztetésében rejlik. Egy piacvezető cég esetében a kulcskérdés, hogy a saját iparágában képes legyen újat, jobbat, mást alkotni és nyújtani mint a szektor többi szereplője. Akarja és meg is tudja különböztetni magát a versenytársaktól. Minél több területen képes folyamatos megújulásra, bizonyul hatékonyabbnak, gyorsabbnak, újszerűbbnek, kreatívabbnak és veszi észre vagy jósolja meg elsőként a piac és a környezet változó igényeit, és kínál megfelelő megoldást ezekre, annál hosszabb távon képes fenntartani versenyelőnyét. A marketing pedig eszköze annak, hogy mindezt ne csak maga a vállalat vezetése, hanem a munkatársak és a külvilág is így gondolja. Ennek az értékteremtésnek a legfontosabb eszköze a vállalat céljaihoz illeszkedő és az azt támogató marketing stratégia. Éppen ezért vállalatvezetőként a marketing munkatársaimnak nem arról kell meggyőzniük, hogy az az összeg, amit erre a stratégiára be kívánunk fektetni, vonzó-e, hanem arról, hogy a fellelhető lehetőségek közül az a legjobb befektetési lehetőség. Hiszem, hogy egy vállalat marketing tevékenységének sikere nem elsősorban azon múlik, hogy mekkora költségvetéssel dolgozik, hanem azon, hogy milyen eredményesen tudja azt befektetni. Az általam irányított társaság gumiabroncs piacon elért sorozatos sikerei azt bizonyítják, hogy lojális, kezdeményező, kreatív, tudatos és a saját szakmai képességeik határát folyamatosan felülmúló munkatársakkal nincs lehetetlen...

Címkék: rábai dániel