Rábai Dániel

Rábai Dániel

Pozíciók: ügyvezető igazgató

Róla

Mottó:

“I who had ambition not only to go farther than anyone had been before, but as far as it was possible for man to go…” C.J.C. (1774)

Pozíciók

Szakmai pályafutását 2000-ben a Continental leányvállalatánál, a 'pneus expert' franchise hálózatot üzemeltető FSG Hungaria Kft.-nél kezdte kereskedelmi és marketing területeken. 2004-ben került a Continental Hungaria Kft.-hez, ahol az Autósház üzletág, a gépjármű lízing cégek és új disztribúciós területek fejlesztésével bízták meg. Ezt követően több éves nemzetközi tapasztalatra tett szert Ausztráliában, ahol üzletfejlesztéssel foglalkozott. 2009 óta a Continental Hungaria Kft. ügyvezetője. A Magyar Gumiabroncs Szövetség alapító tagja, 2012-2013-ban annak megválasztott elnöke. 2013-tól a Continental csoport magyarországi országkoordinátora.

Tanulmányok

2011-2014: Ashridge Business School - Leadership programs

Kereskedelmi közgazdászként végzett a Szolnoki Főiskolán (korábban Kereskedelmi és Gazdasági Főiskola), szakképesítéseit PR, marketing és reklám területeken szerezte meg.

Angol-magyar akkreditált fordítói vizsgával is rendelkezik.

Konferencia tartalmak

  • Médiapiac 2015Marketing a CEO szempontjából2015. március 18.

    Egy vállalat sikere elsősorban saját maga megkülönböztetésében rejlik. Egy piacvezető cég esetében a kulcskérdés, hogy a saját iparágában képes legyen újat, jobbat, mást alkotni és nyújtani mint a szektor többi szereplője. Akarja és meg is tudja különböztetni magát a versenytársaktól. Minél több területen képes folyamatos megújulásra, bizonyul hatékonyabbnak, gyorsabbnak, újszerűbbnek, kreatívabbnak és veszi észre vagy jósolja meg elsőként a piac és a környezet változó igényeit, és kínál megfelelő megoldást ezekre, annál hosszabb távon képes fenntartani versenyelőnyét. A marketing pedig eszköze annak, hogy mindezt ne csak maga a vállalat vezetése, hanem a munkatársak és a külvilág is így gondolja. Ennek az értékteremtésnek a legfontosabb eszköze a vállalat céljaihoz illeszkedő és az azt támogató marketing stratégia. Éppen ezért vállalatvezetőként a marketing munkatársaimnak nem arról kell meggyőzniük, hogy az az összeg, amit erre a stratégiára be kívánunk fektetni, vonzó-e, hanem arról, hogy a fellelhető lehetőségek közül az a legjobb befektetési lehetőség. Hiszem, hogy egy vállalat marketing tevékenységének sikere nem elsősorban azon múlik, hogy mekkora költségvetéssel dolgozik, hanem azon, hogy milyen eredményesen tudja azt befektetni. Az általam irányított társaság gumiabroncs piacon elért sorozatos sikerei azt bizonyítják, hogy lojális, kezdeményező, kreatív, tudatos és a saját szakmai képességeik határát folyamatosan felülmúló munkatársakkal nincs lehetetlen...

Címkék: rábai dániel