Szabó Edina

Szabó Edina

Pozíciók: ügyvezető igazgató
Cég:  OMD

Róla

2013 óta Magyarország vezető média ügynökségének, az OMD Hungary-nek az ügyvezető igazgatója, a MAKSZ alelnöke, a MAKSZ Médiaszekciójának elnöke, a MATESZ elnökségi tagja.

2010 és 2013 között az Omnicom Media Group kereskedelmi igazgatójaként a teljes ügyfélkörre vonatkozó médiavásárlási kondíciók tárgyalásáért felelt.

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett diplomát Számvitel és Marketingkommunikáció szakirányon. 2001-ben az OMD által szervezetett első Országos Média Diákverseny megnyerése után csatlakozott az ügynökséghez médiavásárlóként. Szakmai pályafutása során számos területen szerzett tapasztalatot hazai és nemzetközi ügyfeleken egyaránt.

Tanulmányok

1997-2002 Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem, Számvitel - Marketingkommunikáció szak, Okleveles közgazdász

Konferencia tartalmak

  • Digitália 2017Bankok és pénzügyek2017. október 17.

    Megszűnő bankfiókok, pénzek és kriptopénzek, rakétasebességgel fejlődő fintech...

  • Médiapiac - Kutatás - PR 2017FMCG-kerekasztal2017. április 12.

    Piaci trendek és médiahasználat a szektor meghatározó szereplőitől. A beszélgetésben szerepet kap egy "kettős ügynök", akit ma médiavezetőként ismerünk, ám korábban 13 évig dolgozott a Procter&Gamble budapesti és londoni csapatában.

  • Digitália 2016A smart fogyasztó különös ismertetőjegyei2016. október 25.

    Miről ismerszik meg a 4 képernyős médiafogyasztó? Kik ők, hogy élnek, mik a preferenciáik, nyitottak-e a reklámüzenetekre, hol lehet őket hatékonyan elérni? Ezen kérdések megválaszolása, körbejárása mentén rajzolódik ki előttünk a „smart fogyasztó fantomképe”.

Címkék: szabó edina omd

Még kaphatóak szabad early bird jegyek a(z) Jövendőmondók konferenciára.