Tálosi Péter

Tálosi Péter

Pozíciók: konzultáns - business modell

Konferencia tartalmak

 • Médiapiac 2016 - Helyünk az üzletbenIntelligens újság a gyakorlatban2016. április 14.

  Az intelligens újság kiadása során előforduló (elsősorban szerkesztőségi munkafolyamatot érintő) kérdések megválaszolása. Mennyivel több erőfeszítést kíván a szerkesztőségtől egy szegmentált lap elkészítésre? Milyen software környezet szükséges a változó tartalom készítéséhez? Hány szegmens képezhető? Mennyiben növeli a szegmensek száma az előállításra szánt időt? A kerekasztal során piaci kereskedelmi forgalomban lévő lapokból (külföldi és magyar) mutatunk be gyakorlati példákat, melyek közt folyóirat, magazin is megtalálható.

 • Médiapiac 2015Gondold újra a határokat, az intelligens újság más!2015. március 18.
  • Geotargetingen túli személyre szabhatóság
  • Multi Layer Sales – egy felület többször is eladható
  • Scoring - Az ügyféladatbázisban rejlő lehetőségek (marketing-, terjesztési-, és sales szempontból)
  • Valódi interakció egy nyomtatott lapban
 • A hatékony kommunikáció napja 2014Intelligens újság: pontos szegmentáció, hatékony elérés2014. október 2.

  Az intelligens újság ma még épp olyan meglepő, mint a ’90-es években az internet. Beruházásigényes és ismeretlen. Akárcsak 20 éve, most is csak kevesen látják, hogy ez a jövő útja – a papír alapú nyomtatás számára mindenképp. Szegmentált, személyre szóló tartalom, az azonnali visszacsatolás lehetőségével, de kézzel fogható megjelenésben, alacsonyabb példányszám mellett is növekvő bevétellel.

 • Médiapiac 2014Intelligens nyomtatás - álomból valóság2014. március 19.

  Az előadók bemutatják, hogy az elmúlt néhány év viszonylatában a digitális nyomdagépek termelékenységének emelkedésével milyen változások következtek be mind a nyomatok önköltségében, mind pedig a nyomatok elkészülésének idejében. Mindezeket külföldi referenciákkal példázzák. Emellett digitális nyomtatással kapcsolatos trendekről, statisztikákról is szó esik, az ofszet technológia összehasonlításán keresztül, valamint beszélnek a Magyarországon induló projektekről is

 • A hatékony kommunikáció napja 2013Smart print: hirdetés az intelligens újságban2013. október 3.

  Dinamikus és interaktív tartalom a nyomtatásban. Például személyre szabott kereskedelmi kiadványok mérhető hirdetései.

 • Médiapiac 2013A kevesebb több2013. április 10.

  Milyen előnyöket hordoz az intelligens újságnyomtatás - az Intelly print - az olvasónak, a hirdetőnek az ügynökségnek és a lapkiadónak? Lehetséges, hogy mindannyian jól járhatnak ezzel az üzleti megoldással? Erre keressük a választ. Azaz arra, hogy az olvasó vajon fontosnak tartja-e az egyéni preferenciája szerint összeállított tartalmat, amikor kezébe veszi kedvenc újságját; a hirdető célzottan és költséghatékonyan hirdet; az ügynökségnek fontos, mennyi jutalékot kap egy hirdetés után és vajon a lapkiadó lemond-e többlet bevételi lehetőségéről? A konferencián 4 kérdéses kérdőívünkre adott válaszokból minden kiderül. Elképzelhető, hogy a kevesebb több?

 • Médiapiac 2013Minden, amit az adatokról tudni akartál, de sohasem merted megkérdezni…2013. április 9.

  A kombinált adatelemzéssel korábban nem is sejtett üzleti lehetőségek tárulhatnak elénk. Milyen gyakorlati módszerek kínálkoznak arra, hogy az információkat kereskedelmi bevétellé, tényleges haszonná alakítsuk? Hogyan teremtsünk a semmiből „vásárlót”? Kizárja-e egymást az interaktivitás és a nyomtatott formátum? Honnan tegyünk szert releváns ügyfélinformációkra? Mit tehetünk a rendelkezésre álló adatokkal? Ismerhetjük-e őket egyáltalán?

 • Médiapiac 2012Szükségből erényt - amikor a kevesebb valójában több!2012. március 21.

  Ahogy a kávét sem egyformán szeretjük, a friss hírekből is másként válogatunk. Miért ne olvashatnánk nekünk szóló híreket a kedvenc kávénk mellett?

 • Megújuló média - hirdetés és hatékonyság VIII.Hirdetés és hatékonyság2011. október 6.

  Kerekasztal-beszélgetés hatékonyságról, sikeres kampányokról, innovációról, integrált megoldásokról.

 • DigitáliaBennszülöttek és bevándorlók a digitális médiában (szemlélet, cégkultúra, átállás)2011. szeptember 15.

  Szemlélet, cégkultúra, átállás.