Török Judit

Török Judit

Pozíciók: Director of Digital Service Development
Cég: MediaCom

Róla

 • Arany EFFIE (Vodafone – Kezdj el valami újat! kampány) - 2012
 • Bronz EFFIE (Vodafone – Karácsonyi kampány) - 2011
 • Arany EFFIE ( Vodafone – Family kampány) - 2010
 • Bronz EFFIE ( Vodafone – Jutalmazók kampámy) - 2009
 • Arany EFFIE (Vodafone – Valentin kampány) - 2008

Pozíciók

MediaCom Hungary

 • Director of Digital Service Development (2014. június -)

OMD Hungary Kft.

 • Head of Digital (2013. február – 2014. június)
 • Account Director (2012. június – 2013. január)
 • Account Manager (2011. április – 2012. május)
 • Senior médiatervező (2009. április – 2011. március)
 • Médiatervező (2008. április – 2009. március)
 • Taktikai médiatervező (2007. június – 2008. március)

Vizeum Hungary Media Kft.

 • Account assistant (2005. június – 2007. június)

Tanulmányok

Budapesti Corvinus Egyetem, 2001-2006, Szakirány: Marketing, Marketingkommunikáció

 

Konferencia tartalmak

 • Médiapiac 2016 - Helyünk az üzletbenPerformancia2016. április 13.

  Amikor az ügyfél azonnali visszajelzést követel. Kampányok teljesítmény-alapon.

 • Digitália 2015Mérés: elvárások és realitások2015. szeptember 15.

  Egyre többször szembesülünk a globális és regionális ügyfelek részéről a marketingkommunikáció sikerességének, hatékonyságának mérésére vonatkozó kiemelt elvárásokkal. Ezek részét képezik a nemzetközi szintű ügynökségi megállapodásoknak, ugyanakkor sok esetben teljesíthetetlennek tűnnek. Hogy mi ennek az oka? A legfejlettebb marketingkommunikációs piacokon és Magyarországon elérhető mérési lehetőségek köre korántsem egyezik, ami megnehezíti a mindennapjainkat. Néha a legegyszerűbbnek tűnő dolgok is nehézségekbe ütköznek. De valóban olyan nagy az eltérés? Erre szeretnék választ adni előadásomban.

 • Médiapiac 2015Marketingkommunikáció a szép új digitális világban. A tartalomé vagy a technológiáé az elsőbbség?2015. március 18.

  Sok három betűs szó, sok technológia. Hol a kontextus? Az RTB-natív kontinuum:)

 • Digitália 2014Adatbázis-megoldások a marketingkommunikációban. Hol tart(hatna) a piac?2014. november 25.

  Bár a technológia fejlődésével egyre bővül a marketingkommunikációs lehetőségek tárháza, melyek mindinkább idomulnak az ügyfelek speciális igényeihez, ezek használata hazánkban még elenyésző. A megoldások egy része túlkomplikált és/vagy túlárazott, így a márkatulajdonosok nehézkesen fogadják el azokat, annak ellenére, hogy a célzott kommunikációs eszközök használata a legtöbb esetben megtérül. Az elérhető szolgáltatások köre médiatulajdonosonként eltér, miközben a verseny az új megoldások előretörésével és a stagnáló költések mellett egyre inkább kiéleződik.

  Előadásomban szeretném bemutatni a piac jelenlegi állását, a különböző elérhető megoldásokat néhány példán keresztül, illetve hogy merre tartunk.

 • Médiapiac 2014Okos tervezés a mindennapokban2014. március 20.

  A válság nyomán előállt új gazdasági helyzetben a márkák egyre okosabban akarják elkölteni a marketingkommunikációra szánt büdzséjüket. A klasszikus marketingkommunikációs célcsoportok mára megváltoztak, és sokkal inkább a mikroszegmensek kerültek előtérbe. A megváltozott igényekre reagálnia kell az online piacnak és az ügynökségeknek is: egyre okosabb tervezési/célzási megoldásokkal kell előállnunk, hogy minimalizáljuk a meddőszórást, és kizárólag azokat a fogyasztókat érjük el, akik ténylegesen az adott márka potenciális vásárlói. Előadásomban azt szeretném bemutatni, hogy milyen újszerű lehetőségekkel tudunk a "smart planning"-igényeknek megfelelni.

 • Digitália 2013Hirdetői kalauz az online videók világába2013. szeptember 10.

  Gondolta volna, hogy van valami, ami nagyobb sebességgel hódít a hazai online világban, mint a közösségi média? Nem egyedi jelenségről van szó, a jelei már a nagyvilágban is fellelhetőek voltak, de a hirdetők kíváncsiságát csak most kezdi felkelteni ez a terület. Az érdeklődés pedig rengeteg felmerülő kérdést hoz magával, amelyek közül a legfontosabbak mindig ugyanarra irányulnak. Lehetséges formátumok, eGRP, incremental reach és targeting. Mit szeretne látni a hirdető? Mire van szüksége ehhez az ügynökségnek?

 • Médiapiac 2013A digitális csatornák használatának relevanciája az FMCG szektorban2013. április 10.

  Az FMCG szektor számára elsődlegesen érdekes célcsoport (F18-49) digitális fogyasztásának vizsgálatán keresztül bemutatásra kerül, hogy az online csatornáknak igenis helyük van az FMCG hirdetők médiamixében is. A fogyasztási trendeken (használat, eltöltött idő) túl szóba kerül néhány érdekesség, aláhúzandó azt a tényt, hogy milyen mértékben digitalizálódik a médiatér. A fogyasztással szembeállíthatóak az elmúlt évek médiamixének változásai. A tanulságok abba az irányba mutatnak, hogy az online-t nem érdemes pusztán mellékes kiegészítő megjelenési lehetőségnek tekinteni, hanem teljesen integráltan, a mixbe építve, a többi médiatípussal egy szinten érdemes és szükséges kezelni. Tehát nincs többé olyan, hogy digitális marketing, új és új csatornák jelennek meg, ahol ugyanúgy lehetőségünk van a fogyasztókkal való kommunikációra, mint bármely más eszközön keresztül – legyen az tv, PC, esetleg mobil.  Mint tudjuk és látjuk, az FMCG-szektor médiamixét tekintve még nem tart itt. Kiemelendő ugyanakkor, hogy akad néhány olyan hirdető, amely már felismerte a digitalizálódás jelentőségét. Ilyen például a Beiersdorf is, melynek Eucerin márkáján keresztül jól bemutatható, hogy az egyes targetált online csatornák milyen jól is tudnak működni.