Árr Mariann

Árr Mariann

Pozíciók: Marketing és customer experience vezető

Róla

Pályafutását a TV2-nél kezdte, ahol kommunikációs és szervezetfejlesztési területen dolgozott. 2011-ben csatlakozott a Generali Biztosító kommunikációs csapatához, ahol első sorban belső kommunikációért felelt. 2014 óta tölt be a biztosítónál különböző marketing és kommunikációs vezetői pozíciókat,  jelenleg a Generali marketing és customer experience vezetőjeként felel a cég márka- és termék kommunikációjáért, illetve a digitális és kreatív területért. Mindemellett 2017 óta a Generali Csoport új tagvállalata, a Roar ügyvezető igazgatója.

Konferencia tartalmak

  • Digitália - geneRÁCIÓk - B oldalInfluencer kell? Csinálj a kollégáidból! Roar. Employee Advocacy Program2018. szeptember 12.

    Hogyan lehetsz vonzó munkahely az új generáció számára? Hogyan lesznek a követőkből, likeokból, <3 -ből újonnan csatlakozó kollégák? Merész elképzelés, hogy a munkatársaid kezébe add a márkaépítést? Nekünk nem! A Roar. Employee Advocacy Program egy olyan HR stratégiai megközelítés, ami szakít a hagyományos toborzási módszerekkel. Az új generációra terveztük. Mi ez, ha nem roarság?

  • PR 2016 - A PR legyen veled!Értékalapú munkáltatói márkaépítés2016. április 14.

    Létezik megkülönböztető munkáltatói identitás, amely hiteles és vonzó, növeli a munkavállalók elkötelezettségét, lojalitását, illetve támogatja a tehetséges munkaerő bevonzását? Hogyan építhetünk a vállalati kultúrára, hogy a megfogalmazott értékek megélt élményekké váljanak? Hogyan lehetnek kollégáink toborzás tekintetében is a nagyköveteink?

    Értékalapú munkáltatói márkaépítés, új gyakorlatok az Y generáció megszólítására és újdonságok a kreatív megvalósításban a Generali Biztosítónál.