Következő

Oláh Alexandra a Republic Grouphoz igazolt

20 órája

Azon dolgozik, hogy a Republic Group a szektorban egyedülálló megoldásokat sorakoztasson fel, illetve a piac egyik vezető digitális szereplőjévé váljon - írják.

Véget ért az NKA jubileumi ünnepségsorozata

20 órája

A fesztivál 21 szakmai kollégium szervezésében, 46 fesztiválhelyszínen, 7 kiállítással, 39 szakmai programmal és több mint 257 fellépő művész részvételével emlékezett meg az intézmény alapításának 25 éves évfordulójáról.

Filmzeneszerző versenyt hirdet a Pannónia Stúdió

20 órája

Nemzetközi filmzeneszerző versenyt hirdet a tavaly újranyitott Pannónia Stúdió a Magyar Virtuózok és az Inspired Selection magyar zenész katalógus közreműködésével - közölték a szervezők az MTI-vel.

„Nálunk nem csak szlogen az élethosszig tartó tanulás”

1 napja

Rengeteg gyakorló szakember jelentkezik a kurzusaikra, amelyeken jövőbe mutató témákra is óriási hangsúlyt fektetnek az előadók. B. Csejtei Ildikóval, az Independent Media Education Center alapító ügyvezetőjével beszélgettünk.

Chatbottal újít a Port.hu

1 napja

Elindult a Port.hu műsorkereső chatbotja, az Extreme Net Digitális és Kommunikációs Ügynökség közreműködésével. Segítségével nagyon egyszerűen tájékozódhatsz a mozik kínálatáról és azok újdonságairól.

Díjazták Cannes-ban a The Terrort

1 napja

Az Év legjobb sorozat indulása díját nyerte el az AMC saját gyártású sorozata a cannes-i hétvégi Content Innovation Awardson.