Digitália 2017

2017. október 17. Budapest

Digitális üzlet-digitális marketing

A digitális üzlet már nem a jövő, hanem a jelen. Hogyan alakítják át a digitális technológiák a termelést, a munkafolyamatokat, a kereskedelmet, és ezzel együtt a marketingkommunikációt?


Programok Letöltöm PDF-ben

09:30-09:35 Előadás
Digitália - Smart Communication Előadó: Szakács László (Grabowski Digital Kft.)

Bevezető gondolatok a napi program elé

09:35-10:00 Előadás
Gazdaság, Ember és Technológia - Együtt a 4. ipari forradalomban Előadó: Horváth Attila dr. (Budapesti Metropolitan Egyetem)

Küszöbön áll a 4. ipari forradalom, vagy már el is kezdődött? - tette fel a  kérdést előadónk a tavalyi Digitálián. A válasz itt van előttünk. Mely trendek határozzák meg a digitális gazdaságot 2017-ben, és mit tapasztalunk ebből a magyar gazdaságban?

10:00-10:25 Előadás
Digitális marketing Előadó: Damjanovich Nebojsa (Senpai Consulting)

A digitális eszközök tengerében nehéz kiválasztani olyanokat, amelyek a márka üzleti és marketing céljai elérését segíthetik. Vajon a kutatási adatok és az esettanulmányok elegendőek egy-egy eszköz kiválasztásánál? Hogyan döntsük el, a saját iparágunk esetében mit érdemes használnunk, és hogyan kapcsolódik mindehhez a fizetős, az ingyenes és a szerzett média?

10:25-10:50 Előadás
Digitális üzlet, digitális fogyasztás Előadó: Bacher János (GfK Hungária)

A piac és a fogyasztói attitűdök.

10:50-11:30 Fórum
Autóipar és -kereskedelem Résztvevő: Fonay Gergely, Györke Orsolya (Ford Magyarország), Ördög Ibolya (Hyundai Holding Hungary Kft.), Vérten Sándor dr. (Porsche Hungária) Beszélgetésvezető: Bacsa Gábor (Carat Hungary 21 Média Kft), Zájer Attila (ATV)

Az önvezető autóktól az AR-VR megoldásokig.

11:30-12:15 Fórum
Bankok és pénzügyek Résztvevő: Dudás Krisztina (Provident Pénzügyi Zrt.), Nagy Bertalan (Concorde Értékpapír Zrt.), Sós Beáta (K and H Bank) Beszélgetésvezető: Kovács Krisztián (CM Sales), Szabó Edina (OMD)

Megszűnő bankfiókok, pénzek és kriptopénzek, rakétasebességgel fejlődő fintech...

12:15-13:15 Ebédszünet
Ebédszünet
13:15-13:35 Előadás
Adatvezérelt marketing a gyakorlatban Előadó: Szegedin András (Magyar Telekom Nyrt.)
13:35-13:50 Előadás
Digitális? Analóg? Előadó: Incze Kinga (Mrs White Media Consulting-Whitereport)

A legújabb ipari forradalom egyúttal az adatok kora is. És bár a digitális átállás a médiapiac minden szegmensére kihat, a lokális médiapiacokon a tradicionális média súlya továbbra is meghatározó: csak Magyarországon a Whitereport-adatbázis tényadatai szerint 4500 hiperlokális médium működik, s a helyi média más országokban is igen domináns szegmens.

A cross-médiás hiperlokális Goldfish by Whitereport & Ipsos-adatok azt mutatják, hogy vidéken a print az úr, erős a rádió, de emellett természetszerűleg nő a digitális tartalomfogyasztás közönsége, és ha a médiatulajdonosok az átalakulásokat adatvezérelten követik, a cross-médiás szinergiából a médiafogyasztási platformok átalakulása mellett is tartani, sőt akár erősíteni tudják pozíciójukat.

13:50-14:25 Fórum
Hiperlokális célzás Résztvevő: Dávid Alexandra (Hold Alapkezelő), Gajdos Krisztián (Ivanics), Györke Zoltán (Lapcom Zrt.) Beszélgetésvezető: Incze Kinga (Mrs White Media Consulting-Whitereport)

Módszerek, eszközök és eredmények.

14:25-15:15 Előadás
OTC-egészségügy Résztvevő: Beke Zsuzsa (Richter Gedeon Nyrt.), Nika Ágota (sanofi-aventis Zrt.), Szomolányi Gabriella (GSK Consumer Healthcare) Beszélgetésvezető: Sipos Balázs, Tóth Szilárd (Mindshare Médiaügynökség Kft.)

A távdiagnosztikától a mindent mérő kütyükön át a 3D nyomtatású veséig.

15:15-16:05 Fórum
FMCG és retail Résztvevő: Bodnár Péter (Rauch Hungária Kft.), Kurucz Péter (Nielsen), Németh Ottó (Henkel), Pantl Péter (Hell Energy Magyarország), van der Wildt Nikolett (Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz), Wilheim Gábor (Pannontej) Beszélgetésvezető: Dudás Gergely (RTL Magyarország/R-Time), Tóth István (MediaCom Magyarország Kft.)

Kütyük a boltban, hagyományos és online kereskedelem.

Támogatóink