MédiapiacON

2019. június 05. Budapest, Marriott Courtyard

Idén is várunk a Médiapiac éves konferenciáján - MédiapiacON

Az előadások egyeztetése folyamatos, a változtatás jogát fenntartjuk.


Programok Letöltöm PDF-ben

09:00-09:05 Előadás
Megnyitó
09:05-09:35 Előadás
Barátok habitusban Előadó: Dr. Baán Izsák testvér (Szent Mauríciusz-monostor), Varró Szilvia (Aeffect Communications Kft.)

Ezeréves keresztény jelenlét ereje és nyugalma, öthektárnyi arborétum és fűszerkert, egy szent forrás, irdatlan erdőségek, vadak, valamint a betyárok visszhangzó füttye. 1400 falubeli, egy iskola, néhány üzlet, egy monostor és annak kilenc lakója. Ez Bakonybél, ahol a Szent Mauríciusz-monostor áll, felújítva, hófehéren, benne csokoládét, sört, a Bajnokok Ligáját, no meg a rock and rollt is kedvelő szerzetesekkel. Brandet építenek, marketingelnek, és önfenntartó életformában modellértékű gazdaságot vezetnek.

09:35-10:00 Előadás
Az audio ereje Előadó: Galavics András (Atmedia)
10:00-10:25 Előadás
RTL Magyarország előadása Előadó: Grósz Judit (RTL Magyarország)
10:25-10:55 Előadás
A jövő privát Előadó: Szabó Zsófia (Lounge Group)

A Facebook-alapító Mark Zuckerberg nemrégi kijelentése szerint. Csakhogy milyen a jelenünk? Mennyire vagyunk ma tudatosak, ha személyes adataink megosztásáról van szó? Instán már csak a close friend-ek láthatják a story-jainkat vagy a nigériai csalásos emailekre is habozás nélkül kattintunk?

Szeretjük józannak és vigyázónak mutatni magunkat, de a hétköznapi működésünk ennél sokszor árnyaltabb. Az előadás keretében az Y és Z generációk személyes adat-megosztási szokásait felmérő friss kutatás eredményeit mutatjuk be.

10:55-11:25 Előadás
Márkák és influencerek Előadó: Csuti (Szabó András), Pantl Péter (Hell Energy Magyarország)

Csuti és Pantl Péter előadásából kiderül, hogyan lett Csutiból márkanagykövet, miért pont ő, és megismerjük a kiválasztás folyamatát egy olyan cég szemszögéből, aki még nem használt előtte influencert.

11:25-11:50 Előadás
Siófok márkaépítése – A kezdetektől a Marketing Fővárosa címig és még tovább! Előadó: Stadler-Szentpéteri Ildikó (Siófok Fürdőegylet Turisztikai Egyesület)

Az előadásból megtudhatjuk, hogy Siófok városmarketing terén milyen fejlődésen ment keresztül, mik voltak az elmúlt évek kitörési pontjai, a város imázs váltása és a Siófok brand erősítése érdekében milyen stratégia került kialakításra, valamint hogy mik az elkövetkezendő évre a főbb célkitűzések. Az előadás célja, hogy inspirálja a városmarketing területen dolgozó szakembereket és kiemelje a marketing fontosságát egy település életében.

11:50-12:15 Előadás
Budapest Európa Sportfővárosa: egy vándor-brand lehetőségei Előadó: Kégler Ádám (Budapesti Városarculati Nonprofit Kft.)

Az előadás célja, hogy bemutassa a 2019-ben Budapesten zajló Sportfőváros eseménysorozathoz kapcsolódó kommunikációs stratégiát. A Főváros által elnyert cím hatalmas lehetőség, de egyúttal komoly kihívás is. Mi fér bele 365 napba? Milyen lehetőségeket és kihívásokat rejt magában egy fix élettartamú márka?

12:15-13:45 Ebédszünet
Ebédszünet

Támogatóink