PR 2016 - A PR legyen veled!

2016. április 13. Eger, Hotel Eger/Park

A hagyományos Médiapiac és Kutatás kettős konferencia mellé idén újabb rendezvény társul: a PR 2016.

A Médiapiac szerkesztősége és a Magyar Public Relations Szövetség idén először megszervezi a PR 2016 konferenciát.

A Médiapiac, a Kutatás és a PR 2016 konferencia azonos időben, azonos helyszínen kerül sorra. Az előadók, kerekasztal-résztevők száma várhatóan 130-140 fő körül alakul. A közönség számára az átjárás biztosított, Ön egy regisztrációval mindhárom konferencia programjait látogathatja.

A konferencia részletes programját a következő hetekben töltjük föl. Biztosítsa a részvételét még az Early Bird időszak előtt, az extra Egg Fee kedvezménnyel!


Programok Letöltöm PDF-ben

10:00-12:30 Előadás
Nyitó délelőtt

A Médiapiac, Kutatás és PR konferencia nyitónapján a délelőtti program közös. Részletes program a Médiapiac konferencia oldalán.

12:30-14:00 Ebédszünet
Ebédszünet
14:00-14:05 Előadás
A kríziskommunikáció szekció megnyitója Beszélgetésvezető: Bőhm Kornél (Impact Works)

A PR egyik különleges és titokzatos területe a kríziskommunikáció. Az MPRSZ Kríziskommunikációs Tagozata azt tűzte ki célul, hogy a szakterületet valamennyire "titoktalanítsa", minél többet halljanak, tárgyaljanak róla mind a szakemberek, mind a közvélemény körében.

14:05-14:20 Előadás
A 2015-ös kríziskommunikációs felmérés bemutatása Előadó: Jordán Mercédesz (MatrixPr és Online Kommunikációs Kft.), Vas Dóra (MatrixPR Kft.)

Prezentáció, majd kérdések és válaszok.

14:20-15:00 Fórum
Ami átadható, és ami nem Résztvevő: Dr. Pintér Dániel Gergő (Media 2.0 Communications, MPRSZ), Perlaky-Papp József (Budapesti Metropolitan Egyetem), Szondi György Beszélgetésvezető: Rácz Gábor dr.

Kríziskommunikációs képzési, elméleti irányok itthon és külföldön.

15:00-16:00 Fórum
Krízis és karizma – Workshop Batiz Andrással Előadó: Batiz András (Impact Works Kft.)

A krízishelyzetet mint alapvetően vesztes szituációt éljük meg. Ugyanakkor kellő felkészültséggel és tudatossággal megnyilatkozásaink során mégis a magunk javára fordíthatjuk az induláskor még negatív összképet. Melyek azok a technikák, módszerek amelyekkel felvértezhetjük magunkat egy krízis kezelésére? Hogyan tudunk kellő karizmával, meggyőző erővel szerepelni a krízis ellenére? Egy mini workshop keretében kapunk ebből rövid ízelítőt Batiz András volt kormányszóvivő - kommunikációs tréner segítségével.

16:00-16:10 Előadás
A CSR szekció megnyitója Előadó: Mayer Zsolt (Magyar PR Szövetség)

A CSR tagozat céljai, az előadás felvezetése.

16:10-16:40 Előadás
CSR az intenzív osztályon Előadó: Tóth Eszter (Corporate Citizenship)

A kérdés csak az, hogy a súlyos beavatkozás előtt vagy már lábadozóban? A civilekben egész más elképzelés él a vállalatok felelős működéséről, mint ahogy a cégek értelmezik saját szerepüket bizonyos társadalmi és környezeti problémák orvoslásában. Az elmúlt 20 év CSR-ről szóló diskurzusa és szárnypróbálgatásai nem hozták el azt a minőségbeli változást, amit sokan vártak. A nagyvállalatok és világmárkák hitelessége tartósan mélyen van, miközben az élelmiszer- és energiaipar, a pénzügyi rendszer, valamint a fogyasztói társadalom globális problémái egyre inkább helyi szinten jelentkeznek. Tóth Eszter Londonban, egy globális tanácsadó vállalatnál dolgozik és előadásában nemzetközi példákon keresztül felvázolja a most aktuális trendeket, kihívásokat. A Magyarországon újdonságként említett példák remélhetőleg kellő inspirációt jelentenek majd a hazai szakemberekkel tervezett panelbeszélgetéshez.

16:40-17:40 Fórum
Kerekasztal-beszélgetés az előadásban elhangzottakról Résztvevő: Bakos Miklós (Bakosfa Kft.), Kováts Botond (Canon Hungaria Kft.), Molnár Csaba (MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt), Sztaniszláv András (Magyar PR Szövetség), Tóth Eszter (Corporate Citizenship) Beszélgetésvezető: Lakatos Zsófia (Emerald PR Kft)

Beteg vagy lábadozik?

17:40-18:00 Fórum
Zárás Résztvevő: Mayer Zsolt (Magyar PR Szövetség)

Kérdések, vélemények.