Királynők, csábítók, vezetők

Királynők, csábítók, vezetők
2017. március 9.

A 2000-es évek óriási változást és új, erős női karaktereket hoztak a sorozatgyártás mindennapjaiba. Azóta a női szereplők nem csak szépek, szexisek, hanem szórakoztatóak, okosak és sikeresek is lehetnek. Sőt, már ennél is többre képesek. Hogyan segítenek a sorozatok legyőzni a nap mint nap újjáéledő tévhitet, amely szerint a nők a gyengébbik nem képviselői? Az Invitel sorozatszakértője, Hermann Veronika megvizsgálta ezt a kérdést.

A kutyát is visszük!

A kutyát is visszük!
2017. február 15.

Tavaly vezette be az AsiaCenter a jól nevelt kedvencekkel való vásárlás házirendjét. Felmérésük szerint már minden kilencedik vásárló magával viszi kedvencét a bevásárláskor.

Világsztárok érkeznek az EFOTT-ra

Világsztárok érkeznek az EFOTT-ra
2017. február 1.

Idén az angol szintipop páros, a Hurts mellett az EFOTT színpadára lép a jamaikai reggae világsztár, Sean Paul is. A szervezők minden eddiginél nagyobb bulira készülnek.

Egy hosszú év végén

Egy hosszú év végén
2016. december 20.

A Médiapiac.com csapata boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kíván!

Észbontó reklámszpot a Sonytól

Glitteres lufihaddal varázsol a Sony
2016. október 3.

A cég közleménye szerint a tévék amellett, hogy az eddigi legtökéletesebb képélményt kínálják, az Android TV-nek köszönhetően az okos tévézés új élményét nyújtják és a dizájnjuk is lenyűgöző.

Clooney előzi Kossuth Lajost

Clooney előzi Kossuth Lajost
2017. szeptember 11.

A Jack Daniel’s Gentleman Jack és a Férfiak Klubja közösen indított kutatást, hogy kiderítse, hogyan állunk jelenleg az úriemberség terén, mit gondolnak a férfiak és hogyan vélekednek a nők a témáról.

A kép itt tekinthető meg

Kendrick Lamar mindent vitt az MTV VMA-n

2017. augusztus 30.

Ő nyerte például az Év videója, a Legjobb hiphop és a Legjobb rendezés kategóriákat HUMBLE című videójával, amit élőben is előadott.

Csőre Gábor, a horgász

2017. augusztus 29.

A jól ismert színésszel az Előadóművészi Jogvédő Iroda (ÉJI) készített interjút.

450 ezren szórakoztak az idei fesztiválon

2017. augusztus 16.

A visszaesés a tavalyi adatokhoz képest általános európai tendencia, ugyanakkor a Sziget idei zenei felhozatalának összeállítása nem a legszerencsésebben alakult.

Kisétáltam egy tévéműsorról, mert untam, pedig a műsor rólam szólt. - Árpa Attila az Összezárva forgatásáról