2016. január 12.

Hoffmann Márta és Géczi Tamás a Jazzy Rádióban

Kedden este 8 órakor ismét friss adással jelentkezünk a 90.9 Jazzy Rádióban. Hoffmann Márta, a TNS Hoffmann ügyvezető igazgatója és Géczi Tamás, az Inspira Research alapító-ügyvezetője lesznek a vendégeink.

Hogyan alakult a 2015-ös év a marketingkutatási piacon és mire számíthat idén a szegmens? Mi az, amire vevők az ügyfelek, és mi az, amivel halálra lehet őket untatni? Mit jelent az intelligens kutatás és honnan szerezhet a szakma inspirációt, s ő maga hogyan képes az ügyfeleket inspirálni?

Többek között e témákról esik szó Hoffmann Mártával és Géczi Tamással beszélgetve, akik tagjai a 2016. április 13-14-én megrendezésre kerülő Kutatás konferencia szervezőcsapatának is.

Akit érdekel a téma, az január 12-én este 8 órakor tekerjen a 90.9 Jazzy-re, vagy hallgassa az adást a neten. A héten felkerül a site-unkra az adás podcast formában is.

Véget ért az NKA jubileumi ünnepségsorozata

2018. október 18.

A fesztivál 21 szakmai kollégium szervezésében, 46 fesztiválhelyszínen, 7 kiállítással, 39 szakmai programmal és több mint 257 fellépő művész részvételével emlékezett meg az intézmény alapításának 25 éves évfordulójáról.

Filmzeneszerző versenyt hirdet a Pannónia Stúdió

2018. október 18.

Nemzetközi filmzeneszerző versenyt hirdet a tavaly újranyitott Pannónia Stúdió a Magyar Virtuózok és az Inspired Selection magyar zenész katalógus közreműködésével - közölték a szervezők az MTI-vel.