Ön továbbjutna a gyerekeknek szánt vetélkedő első fordulójában?

Ön továbbjutna a gyerekeknek szánt vetélkedő első fordulójában?
2019. február 8.

Tudja mi az a szufficit? És hogy mi a különbség a betegszabadság és a táppénz között? Na és a diákhitel fedezetéről van elképzelése? A K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőn részt vevő gyerekek nagy része bizony tudja a választ ezekre a kérdésekre, hiszen játékos formában a vigyázz#Kápé vlogból megtanulhatták. Idén összesen 8264 iskolás bizonyítja tudását a versenyen, hamarosan az is kiderül, kik jutnak tovább a vetélkedő második fordulójába. Tesztelje a tudását, vajon Ön továbbjutna az első fordulóban?

Elkészült Magyarország első Gasztro Körképe

Elkészült Magyarország első Gasztro Körképe
2019. február 7.

A Dining Guide, hazánk legrégebbi gasztronómiai platformja érdekes vállalkozásba fogott néhány hazai csúcsétteremmel (Arany Kaviár, Babel, Costes, Costes Downtown, Fausto’s, Kistücsök, Olimpia, Tama, Stand, St. Andrea) karöltve. A lakosság étterembejárási szokásait kutatták az Ipsos Kutatóintézet segítségével, ennek köszönhetően készült el Magyarország első Gasztro Körképe. Mennyit költünk havi átlagban éttermekben? Van-e hatása a gasztroforradalomnak a fogyasztásunkra? Ki a legismertebb séf az országban? Tudjuk-e, hogy hány Michelin csillagos éttermünk van? Tervezzük-e meglátogatni ezeket? Kiderül a 2018. őszén végzett kutatásból!

Non-szpot, avagy van élet a reklámblokkon túl

Non-szpot, avagy van élet a reklámblokkon túl
2019. február 6.

2019-ben rendhagyó időpontban, február elején tartotta meg a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete (MEME) a szakmai rendezvényét, a Nonspotot, amelyen szinte minden vezető kereskedelmi csatorna képviseltette magát.

Oszd meg a Twixet egy tea vagy kávé mellett!

Oszd meg a Twixet egy tea vagy kávé mellett!
2 napja

„A Twix megerősíti a fogyasztókat abban, amit sokan már most is így csinálnak: az édességet kávé vagy tea mellé fogyasztják. A Twix Bites új kiszerelésének köszönhetően pedig ezeket a pillanatokat most másokkal is megoszthatjuk. Tökéletes, hiszen az apró falatokat rejtő csomag összehozza az embereket, és minden egyszerű alkalmat élvezetesebbé tesz” – mondja Viktoriya Pak, a Twix Közép-Európáért felelős Junior Brand Managere.

A kép itt tekinthető meg
Ultimately integration doesn´t come down to agencies or brands, it comes down to people. Strong client leadership coupled with agency collaboration is what´s needed to ensure consistency and improvement in applying these processes. - Robert Dreblow, WFA