Kutatás készült a videojátékozásról

Kutatás készült a videojátékozásról
13 órája

Videojátékozni már rég nem a hardcore gaminget jelenti csak: a legnépszerűbb videojáték a Passziánsz, Mahjong, Candy Crash és a Szókereső. A játékosok 56%-a okostelefonján is hódol szenvedélyének – derül ki az eNET Internetkutató videojáték-kutatásából.

Átadták az Év Menedzsere 2016 díjakat

Átadták az Év Menedzsere 2016 díjakat
2 napja

Az Év Menedzsere címet Váradi J. József, a Wizz Air alapítója és vezérigazgatója, az Év Fiatal Menedzsere címet pedig Árvai Péter, a Prezi társalapítója és vezérigazgatója kapta. Dr. Beck György, a Vodafone Magyarország Zrt. elnöke Életmű Díjat kapott.

Az IAB Hungary elkészítette az első magyar programmatic kisokost

Az IAB Hungary elkészítette az első magyar programmatic kisokost
2017. február 15.

A Kisokosban a definíciókon túl szó esik a belépési pontokról, bemutatják a hazai programmatic ökoszisztémát, felsorolják a főbb targetálási lehetőségeket, azaz összességében az első-második lépések megtételét segíti az összeállítás.

Az internet átvette a vezető szerepet

Az internet átvette a vezető szerepet
2017. február 14.

Az Új Nemzedék Központ megbízásából 2016-ban ötödik alkalommal készítették el a négyévente lefolytatott Magyar Ifjúság Kutatást a Társadalomkutató Kft. és a Kutatópont. A 8000 magyarországi és 4000 határon túli 15-29 éves magyar fiatalból képzett reprezentatív minta megkérdezésével készült felmérés gyorsjelentéséből most elsősorban a média számára fontos eredményeket ismertetjük.

Tálcán kínálnak közel 1.500.000 fiatalt

Tálcán kínálnak közel 1.500.000 fiatalt
2017. február 10.

Mára nem lehet találni olyan médiumot, mely ne foglalkozna a Z- és Y-generáció elérésének lehetőségeivel. A magyar vállalatok jó része nem érti a fiatalok gondolkodását, így nehezen tudják megszólítani őket. Közhelyes kommunikációval, és nem megfelelő csatornákon próbálkoznak. Nem mérik fel, hogy ennek a generációnak milyen reklámfogyasztási szokásai vannak. A USP – Unique School Presence – korosztálybeli szakemberei erre a problémára kínálnak hatásos alternatívát. Vezetőjükkel, Bodó Balázzsal beszélgettünk. (x)

Tech-trendekkel jön a SMART 2017

1 napja

A konferencia az aktuális fejlesztői témákon túl többek között az egészségügyet, a pénzügyi világot, a telekommunikációt és közlekedést alapvetően meghatározó hazai és nemzetközi tech megoldásokat mutatja be.

You have to be willing to admit you are wrong, and then be open to listening to people who can help you make it more right. Then you have to have the courage and energy to go fix it again. - Deb Henretta, a P&G e-businessért felelős egykori elnöke