A felhasználók nagy része reklámkerülő

A felhasználók nagy része reklámkerülő
2017. augusztus 2.

Instagram, YouTube, Tumblr, Snapchat – csupa olyan felület, amelyen az Y és a Z generáció tagjai otthonosan mozognak. Utóbbiakat pedig egyre inkább csak ezeken a felületeken lehet elérni, éppen ezért óriási a fejlődési potenciál ezekben a platformokban, de itthon messze nincs 100 százalékig kihasználva.

Cannes frusztrál engem

Cannes frusztrál engem
Csillag Zoltán2017. július 28.

Az egyik legismertebb PR-szakíró, Paul Holmes, a The Holmes Report és a SABRE Awards alapítója a IV. PR Akadémia vendége volt. A konferencia kapcsán beszélgettünk vele az iparág megítéléséről, a PR helyzetéről a társszakmák között és arról, hogy mi a jövő útja, miben kellene az ügynökségeknek fejlődniük.

Hitelesség a jó influencer legfőbb ismérve

Hitelesség a jó influencer legfőbb ismérve
2017. július 27.

Kutatássorozatot indított a SAKKOM Interaktív az influencer marketing átfogó feltérképezésére, melynek első állomásaként a megbízói és ügynökségi oldal tapasztalatait vizsgálták.

Trendek, melyek a jövőt formálják

Trendek, melyek a jövőt formálják
2017. július 25.

Sok izgalmat ígér 2018 a reklámszakma szereplői számára. Vajon azok a dolgok, amelyekről a konferenciákon beszélgetünk, mennyire vannak jelen a mindennapokban? Többek között ennek a megválaszolására alakult meg a BrandFestival TrendLab, amely a hazai ügynökségi, média és megrendelői oldal képviselőinek bevonásával készítette el az itthoni marketing- és kommunikációs területek aktuális trendjeivel kapcsolatos prognózisát.

Négylábú hőst keres a Profession.hu

Négylábú hőst keres a Profession.hu
4 órája

Rendhagyó, non-humán álláshirdetést jelentetett meg a Profession.hu. A hazai vezető állásportál és a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola összefogott, hogy olyan karrierváltásra készen álló, fiatal labrador retriever kutyákat toborozzanak, akik elhivatottságot éreznek magunkban aziránt, hogy egy látássérült ember hűséges segítő társává váljanak.

A kép itt tekinthető meg

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

3 órája

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

5 órája

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.

Versenyre hív a Ford

1 napja

A párizsi ´Make it Driveable´ című rendezvényén a Ford 30.000 eurót kínál a startupoknak.

Alacsony a tejfogyasztás

1 napja

A gyermekek táplálkozási szokásairól készített felmérést a Danone Kft. Csak feleannyi tejterméket fogyasztanak a gyerekek, mint amennyi szükséges lenne.

Ultimately integration doesn´t come down to agencies or brands, it comes down to people. Strong client leadership coupled with agency collaboration is what´s needed to ensure consistency and improvement in applying these processes. - Robert Dreblow, WFA