A SPAR az U18-as atlétikai Európa-bajnokság szponzora

A SPAR az U18-as atlétikai Európa-bajnokság szponzora
2 órája

Már egy hónap sincs hátra az U18-as atlétikai Európa-bajnokságig, amely Győrben veszi kezdetét július 5-én. A SPAR International már 1996 óta az európai atlétika sport kiemelt szponzora, de ez lesz az első alkalom, hogy a vállalat a 18 éves korosztály bajnokságát is támogatja, amelyet másodszor rendeznek meg.

A kokainos bortól a Mikulásig és a YouTuberekig

A kokainos bortól a Mikulásig és a YouTuberekig
1 napja

Hiába tűnik a véleményvezérekkel való terméknépszerűsítés 21. századi találmánynak, Verne Gyula és társai már az 1800-as években kaptak egy-egy karton kokainos bort reklámcélú felhasználásra.

Átalakulóban a sportszponzoráció

Átalakulóban a sportszponzoráció
2 napja

Csak 2018-ban 355-365 millió dollár közötti értékben költenek a vállalatok a sport- és fesztiválszponzorációra Magyar-, Lengyel- és Csehországban a Nielsen Sports kutatásai szerint. Az értékbeli költések kilenctizedét sportesemények támogatására fordítják.

„A történetek erejében hiszek”

„A történetek erejében hiszek”
M. László Ferenc2 napja

A kríziskommunikáció nem(csak) tűzoltás, hanem stratégiaalkotás, prevenció, a belső kommunikáció, esetenként az employer branding része – véli a Spindoc Kommunikációs Hálózat alapítója, Bőhm Kornél, aki évtizedes tapasztalatait foglalta most könyvbe. Többek között arról is megkérdeztük, rossz-e a PR-esek PR-je, mert úgy fest, hogy a szakma az utóbbi időben valamiért mostohagyerek lett.

„Hiszek az átláthatóságban és a párbeszédben” – exkluzív interjú Elise Mitchellel

„Hiszek az átláthatóságban és a párbeszédben” – exkluzív interjú Elise Mitchellel
Béres Máté2018. június 15.

A Dentsu Public Relations Network igazgatójának tevékenységével nem kisebb magazinok és folyóiratok foglalkoztak korábban, mint az Inc., az Entrepreneur, a Huffington Post vagy a Mashable. Az International Communications Consultancy Organisation (ICCO) budapesti rendezvényén találkoztunk a szervezet elnökével és az „elbújás” stratégiájáról, a felülírt médiaszabályokról, a sajtó és a vállalatok közti feszültségekről beszélgettünk.

Apának szeretettel

2 napja

A budapesti ÁRKÁD akciója, az „Apának szeretettel” pályázata keretében néhány tinédzser, illetve fiatal felnőtt dolgozhatott az apák napját megelőző hétvégén egy napot a bevásárlóközpont egyes üzleteiben, és azok kínálatából egy különleges meglepetést választhattak édesapjuknak.

A videó itt tekinthető meg
Ultimately integration doesn´t come down to agencies or brands, it comes down to people. Strong client leadership coupled with agency collaboration is what´s needed to ensure consistency and improvement in applying these processes. - Robert Dreblow, WFA