A hagyományos digitális reklámok nem érintik meg a Z generációt

A hagyományos digitális reklámok nem érintik meg a Z generációt
2017. január 19.

A Kantar Millward Brown tanulmánya szerint a fiatalok ugyan több digitális médiát fogyasztanak, de a hagyományos médiában megjelenő hirdetésekhez pozitívabban viszonyulnak, mint a standard digitális reklámformátumokhoz. Ez Magyarországra különösen igaz.

Váltás a kommunikációs iparágban

Váltás a kommunikációs iparágban
2017. január 18.

A Magyar Reklámszövetség meghirdette az „MRSZ 2020” stratégiai programját, amelynek legfőbb célja az iparág összefogásának és elismertségének támogatása.

Minden reklámra fordított euró hetet eredményez

Minden reklámra fordított euró hetet eredményez
2017. január 17.

Az európai reklámipar szervezetei és a World Federation of Advertisers finanszírozásában a Deloitte állította össze elsőként a reklámipar EU-szintű gazdasági hatásait bemutató tanulmányt. Az eredmények alapján az ipaág szereplői azt kérik a szabályozó hatóságoktól, hogy a kapcsolódó rejtett költségek felmérése nélkül ne terheljék további korlátozásokkal a reklámpiacot.

Adat a tartalom mögött

Adat a tartalom mögött
Csillag Zoltán2017. január 10.

Andrási Gáborral, az iProspect content generation csapatának vezetőjével és Tőzsér Máté videoprodukciós szakemberrel a sikeres content marketing kulisszatitkairól beszélgettünk, részben egy különleges kampány példáján keresztül, amelyet a Bungénak készítettek nemrégiben.

This is about leverage. The buying community, mainly agencies, see this as a few chinks in Facebook’s armor and they’re making a bigger deal out of it than it actually is. - Adam Cahill, CEO, Anagram