Újrapozícionálták az Arany Ászok brandet

Újrapozícionálták az Arany Ászok brandet
1 napja

Az Arany Ászok új kommunikációs platformot, és ezzel egyidejűleg, Arany Ászok Frissenszűrt néven, új, pasztőrözés nélkül készült termékvariánst vezet be most induló kampányában.

A Snickers elhozza Pelét három hazai focirajongónak

A Snickers elhozza Pelét három hazai focirajongónak
2 napja

A Snickers a futballtörténelem egyik legnagyobb legendájával fogott össze az új, “Játssz úgy, mint Pelé!” kampányuk keretében. A verseny során három magyar focirajongónak lesz lehetősége arra, hogy találkozzon Pelével a barcelonai Olimpiai Stadionban, és részt vegyenek egy közös edzésen a világhírű sportikonnal.

Ásványvízben nagyok vagyunk

Ásványvízben nagyok vagyunk
Csillag Zoltán2 napja

A hazai és a globális ásványvízpiacról, a Szentkirályi és a Theodora marketingstratégiájáról, a szervezeti egyesülés tapasztalatairól és egy új nemzetközi márka felépítésének lehetőségeiről beszélgettünk van der Wildt Nikolettel, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. marketingvezetőjével.

Gyógyszerreklámok miatt bírságolt a GVH

Gyógyszerreklámok miatt bírságolt a GVH
2017. április 24.

A Pharma Nord Kft. és a Pharma Nord ApS. jogsértően reklámozta több termékét, mert a vény nélkül kapható gyógyszert nem az alkalmazási előírás alapján mutatta be, az egyes étrend-kiegészítők népszerűsítése pedig nem felelt meg az ágazati szabályoknak.

Chatbotot fejlesztett a Person Group

17 órája

A Person Group digitális marketingügynöksége, a The Cave saját chatbotot fejlesztett, hogy ezzel segítsék a cégcsoport munkavállalóinak beilleszkedését.

Adathalmazból applikáció

1 napja

Újra Big Data tematikájú, 24 órás fejlesztői versenyt hirdet a Magyar Telekom a Kitchen Budapesttel együttműködésben.

Ultimately integration doesn´t come down to agencies or brands, it comes down to people. Strong client leadership coupled with agency collaboration is what´s needed to ensure consistency and improvement in applying these processes. - Robert Dreblow, WFA