Bartók rádió: vegyük komolyan a zenét!

Bartók rádió: vegyük komolyan a zenét!
Bodnár Erika22 órája

A Bartók rádió nevét 1987-ben vette fel, azóta pedig sok változáson esett át. Új logót kapott, megjelenése is átalakult, legfőbb küldetése azonban három évtizede ugyanaz: a komolyzene népszerűsítése és közkinccsé tétele. A komolyzene patinás zászlóshajójáról Devich Márton csatornaigazgatóval, Bősze Ádám műsorvezetővel és Fürst-Borsos Ádámmal, az MTVA PR- és kommunikációs vezetővel beszélgettünk a Médiapiac 2019-es 5. számában.

2020 legkreatívabb webshopjai a BigCommerce szerint

2020 legkreatívabb webshopjai a BigCommerce szerint
2020. június 3.

A BigCommerce összegyűjtötte az év eddigi legérdekesebb e-kereskedelmi megoldásait, melyek bár a fogyasztó számára láthatatlanok maradnak, valójában nagyban megkönnyítik a mindennapi üzletmenetet.

2020 legkiemelkedőbb ügyfél-élmény trendjei

2020 legkiemelkedőbb ügyfél-élmény trendjei
Hegyi Henrietta2020. június 2.

A szilárd vásárlói élmény kiépítése 2020-ban is kritikus fontossággal bír. Bár a járványügyi vészhelyzet erősen befolyásolta a trendek alakulását, bármilyen szektorról legyen is szó, vannak olyan irányvonalak, amelyek biztosan meghatározóak maradnak.

Most kezdődik csak igazán az influenszer marketing?

Most kezdődik csak igazán az influenszer marketing?
2020. május 31.

Bár az elmúlt hetek – többnyire – otthonunkból történő munkavégzésének köszönhetően, az átlagosnál is többet töltöttünk a különböző közösségi média oldalakon, aminek okán szép számmal nőtt egyes influenszerek követőinek száma, azon cégek, márkák, akik kommunikációs stratégiájuk egyik fő elemének tekintették a velük történő reklámozást, bizony, átgondolták a közös projektjeiket. De mekkora mértékben esett vissza a magyar piacon a márkák influenszerekkel való együttműködésének mértéke, melyek azok a pontosan beazonosítható globális jelenségek, amelyek a hazai piacon is kihívás elé állítják a szegmenset, és vajon mit gondolnak a legnagyobb magyar influenszer marketing ügynökségek vezetői a siker titkáról? Kiderül a szakemberek Médiapiacnak adott válaszaiból.

Asszonymarketing Erdélyből

Asszonymarketing Erdélyből
Bodnár Erika2020. május 29.

A női kisvállalkozók a piac egy különleges szegmensét képviselik, az erdélyi női vállalkozók pedig ennek a csoportnak egy még speciálisabb metszete. Másképp beszélnek, másképp alkotnak, és mást is árulnak. Nincs konkurenciaharc köztük, olyannyira, hogy nemrégiben marketingfókuszú egyesületbe tömörültek, ahová nem engednek be férfiakat, ahogy Facebook-csoportjukba sem. Mindezt egy tradicionálisan működő társadalomban, ahol a férfiak még mindig nem engedik a nőket a nagy pénzek közelébe, olykor még kezet sem fognak velük. Riport az asszonyok marketingjéről az országhatár másik oldaláról.

Vizet szüntess!

1 napja

A MediaMarkt összegyűjtötte a mosás takarékossági tudnivalóit.

Turisztikai programot indít Magyarkanizsa

2 napja

A település a helyi és a magyarországi turistákat célozza meg, és velük szeretné megismertetni a történelmi és természeti kincsekben gazdag vidéket.

Ultimately integration doesn´t come down to agencies or brands, it comes down to people. Strong client leadership coupled with agency collaboration is what´s needed to ensure consistency and improvement in applying these processes. - Robert Dreblow, WFA