Újrapozícionálták az Arany Ászok brandet

Újrapozícionálták az Arany Ászok brandet
22 órája

Az Arany Ászok új kommunikációs platformot, és ezzel egyidejűleg, Arany Ászok Frissenszűrt néven, új, pasztőrözés nélkül készült termékvariánst vezet be most induló kampányában.

A Snickers elhozza Pelét három hazai focirajongónak

A Snickers elhozza Pelét három hazai focirajongónak
2 napja

A Snickers a futballtörténelem egyik legnagyobb legendájával fogott össze az új, “Játssz úgy, mint Pelé!” kampányuk keretében. A verseny során három magyar focirajongónak lesz lehetősége arra, hogy találkozzon Pelével a barcelonai Olimpiai Stadionban, és részt vegyenek egy közös edzésen a világhírű sportikonnal.

Ásványvízben nagyok vagyunk

Ásványvízben nagyok vagyunk
Csillag Zoltán2 napja

A hazai és a globális ásványvízpiacról, a Szentkirályi és a Theodora marketingstratégiájáról, a szervezeti egyesülés tapasztalatairól és egy új nemzetközi márka felépítésének lehetőségeiről beszélgettünk van der Wildt Nikolettel, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. marketingvezetőjével.

Gyógyszerreklámok miatt bírságolt a GVH

Gyógyszerreklámok miatt bírságolt a GVH
2 napja

A Pharma Nord Kft. és a Pharma Nord ApS. jogsértően reklámozta több termékét, mert a vény nélkül kapható gyógyszert nem az alkalmazási előírás alapján mutatta be, az egyes étrend-kiegészítők népszerűsítése pedig nem felelt meg az ágazati szabályoknak.

Adathalmazból applikáció

1 napja

Újra Big Data tematikájú, 24 órás fejlesztői versenyt hirdet a Magyar Telekom a Kitchen Budapesttel együttműködésben.

Folytatódik az adományozási program

1 napja

Olyan közhasznú alapítványoknak és kisebb egyesületeknek kívánnak segítséget nyújtani, amelyek ritkán és csak nagy erőfeszítések árán jutnának támogatáshoz.

Ultimately integration doesn´t come down to agencies or brands, it comes down to people. Strong client leadership coupled with agency collaboration is what´s needed to ensure consistency and improvement in applying these processes. - Robert Dreblow, WFA