#brandfestival

#brandfestival
9 órája

Az első nap két különleges figyelemmel kísért hőse Monica Lewinsky és Lázár János, történetük, témájuk közös: egy ma igazán időszerű probléma, a cyberbullying.

Az Arénába költözik a Red Bull Pilvaker

Az Arénába költözik a Red Bull Pilvaker
1 napja

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy 2019-ben szintet lép a Pilvaker. Most már nem titok, hogy akkorát ugrott, hogy egészen a Papp László Budapest Sportarénánál ért földet.

Nem csak a nagyvárosok lakói szívnak rossz levegőt

Nem csak a nagyvárosok lakói szívnak rossz levegőt
1 napja

A napokban nem számíthatunk rá, hogy javulna Magyarország levegője, és nem csak a fővárossal van gond, számos vidéki település levegőminősége sem megfelelő. Budapesten kívül különösen rossz a helyzet Kazincbarcikán, Miskolcon, Sajószentpéteren, Debrecenben és Pécsett – derült ki az Országos Légszennyezettségi Mérőhálózat beszámolójából. A magyar légszennyezettségi helyzetre már az Európai Bizottság is felfigyelt, olyannyira, hogy bíróság elé idézte hazánkat a szállópor határértékének túllépése miatt. A rossz minőségű levegő káros az egészségre, ugyanis hosszútávon növelheti a szív, a tüdő, az érrendszeri és a légzőszervi megbetegedések kialakulásának kockázatát.

Mitől kézműves a kézműves termék?

Mitől kézműves a kézműves termék?
2 napja

Kézműves szappan, lekvár, ékszer vagy csoki – vajon mindenki azt ír a termékére, amit akar vagy ellenőrzi bárki is, hogy mi kézműves és mi nem az? Egyáltalán van a kézműves termék címkének kritériumrendszere Magyarországon? A szakértő elmondta a szabályokat, de a legtöbbet a fogyasztó tud tenni. Van olyan webáruház, ahol letesztelik a kézműves termékeket, mielőtt árulni kezdik.

Zero waste konyha a BrandFestival-on

Zero waste konyha a BrandFestival-on
2018. október 15.

A 18. születésnapját ünneplő BrandFestival Közép-Európa egyik legjelentősebb kommunikációs konferenciája. Az október 18-19-én, a Budapest Music Centerben megrendezésre kerülő konferencia a zero waste alapgondolat köré szerveződik. Idén a rendezvény kiemelt partnere és gasztronómiai szakértője, a METRO Gasztroakadémia ad inspirációt és áttekintést napjaink élelmiszer- és vendéglátóipari trendjeivel kapcsolatban.

Forbes Flow event design a TorTertől

Forbes Flow event design a TorTertől
1 napja

A 2018-as Forbes Flow október 11-én, az Akvárium Klubban került megrendezésre. A teltházas üzleti fesztiválon a TorTer e-Design Kiállítás Kivitelező és Díszletgyártó Kft. csapata felelt a teljes event design megtervezéséért és kivitelezéséért.

A kép itt tekinthető meg

„Nálunk nem csak szlogen az élethosszig tartó tanulás”

1 napja

Rengeteg gyakorló szakember jelentkezik a kurzusaikra, amelyeken jövőbe mutató témákra is óriási hangsúlyt fektetnek az előadók. B. Csejtei Ildikóval, az Independent Media Education Center alapító ügyvezetőjével beszélgettünk.

Ultimately integration doesn´t come down to agencies or brands, it comes down to people. Strong client leadership coupled with agency collaboration is what´s needed to ensure consistency and improvement in applying these processes. - Robert Dreblow, WFA