Elkészült Magyarország első krízistérképe

Elkészült Magyarország első krízistérképe
2 napja

Mintegy 460 esetet gyűjtöttek össze és vizsgáltak meg a „Krízistérkép 2016” kiadvány szerkesztői. A külföldi minták alapján végigvitt kutatás a Magyar Public Relations Szövetség Kríziskommunikációs Tagozatának berkeiben készült.

Belép az e-kereskedelembe a Viber

Belép az e-kereskedelembe a Viber
2 napja

A felhasználók ezentúl közvetlenül a csevegéseikben kereshetnek rá a számukra fontos termékekre és márkákra. A forradalmi funkcióval a Viber az anyacége, a Rakuten globális e-kereskedelmi vállalatcsoport egyik legfőbb szakterületéhez kapcsolódik.

Nem félnek a Tindertől

Nem félnek a Tindertől
Csillag Zoltán2017. február 23.

A Média 2.0 blog meetup-sorozatának legújabb felvonásában a társkeresők piacáról és marketingjéről beszélgetett a piac két erősen eltérő pozicionálású szereplőjének vezetője, az élő randiprogramokat szervező Randi-másképp alapítója, Király Szilvia, és az ismert online társkeresőket, a Csajok és Pasik és a Lovebox oldalakat működtető László Gergely.

Kutatás készült a videojátékozásról

Kutatás készült a videojátékozásról
2017. február 22.

Videojátékozni már rég nem a hardcore gaminget jelenti csak: a legnépszerűbb videojáték a Passziánsz, Mahjong, Candy Crash és a Szókereső. A játékosok 56%-a okostelefonján is hódol szenvedélyének – derül ki az eNET Internetkutató videojáték-kutatásából.

Átadták az Év Menedzsere 2016 díjakat

Átadták az Év Menedzsere 2016 díjakat
2017. február 20.

Az Év Menedzsere címet Váradi J. József, a Wizz Air alapítója és vezérigazgatója, az Év Fiatal Menedzsere címet pedig Árvai Péter, a Prezi társalapítója és vezérigazgatója kapta. Dr. Beck György, a Vodafone Magyarország Zrt. elnöke Életmű Díjat kapott.

A virtuális reklámok a legzavaróbbak

2 napja

A Médiatanács megbízásából a GfK Hungária Piackutató Intézet felmérte a termékmegjelenítés és más hasonló, új típusú hirdetési formák fogadtatásához kapcsolódó véleményeket.

Megyei érték lett a Szentkirályi

2017. február 23.

A jégkorszaki vízadó rétegből származó ásványvíz a Bács-Kiskun Megyei Értéktár Bizottság döntése alapján az értéktár „agrár- és élelmiszergazdaság” kategóriáját gyarapítja.

Indul a Hangszert a kézbe

2017. február 23.

Hónapokig tartó interaktív zeneoktatási roadshow hét magyar városban, a Cseh Tamás Program támogatásával.

You have to be willing to admit you are wrong, and then be open to listening to people who can help you make it more right. Then you have to have the courage and energy to go fix it again. - Deb Henretta, a P&G e-businessért felelős egykori elnöke