Belföldön nyaralunk, és visszatértünk a szájmaszkok használatához

Belföldön nyaralunk, és visszatértünk a szájmaszkok használatához
Ipsos1 napja

Az Ipsos augusztusi Capibusz kutatása szerint zavartalanul élik tovább az életünket a magyarok, de a fertőzöttség enyhe emelkedésére reagálva jelentősen nagyobb hangsúlyt fektetnek a vírus elleni védekezésre, mint egy hónappal korábban. Az eddig mért legmagasabb, 87 százalékos a szájmaszk viselésének aránya hazánkban.

A tekintet ereje az online tartalomgyártásban

A tekintet ereje az online tartalomgyártásban
Szebegyinszki Szilvia2020. augusztus 12.

A honlapok felépítésében már nemcsak az a fontos, hogy rövidek és jól tördeltek legyenek a szövegek, hanem az is, hogyan helyezkedjenek el a sortörések és a kiemelések. A szemmozgásvizsgálatok azt mutatják, hogy a megfelelően elhelyezett képek úgy vezetik az ember szemét, akár egy képregény, és így egy ideje már nem csupán feltérképezik a weblapok olvasásának módját, de fontos leckékkel szolgálnak arról is, hogyan érdemes felépíteni egy internetes oldalt úgy, hogy a legtöbb figyelmet vonzza. Erről szól a Médiapiac 2020-as második lapszámában megjelent cikkünk.

Angela Merkel a legbefolyásosabb nő 2020-ban

Angela Merkel a legbefolyásosabb nő 2020-ban
2020. augusztus 7.

A CEOWORLD globális vállalatvezetői magazin alapján a növekedés.hu azt írja, a kancellár első helyét főleg annak köszönheti, hogy sikeresen vezeti a német gazdaságot, az Európai Unió főszereplője, sokszor az EU „de facto” vezetőjeként utalnak rá.

Közös márkanév alatt folytatja a Red Lemon Media és a Person

Közös márkanév alatt folytatja a Red Lemon Media és a Person
2020. augusztus 6.

A hazai pr-ügynökségi piac két szereplője, a Red Lemon Media és a Person a fúzió mellett döntött. Összeolvadásukat követően Red Lemon márkanév alatt folytatják tevékenységüket, és komplex kommunikációs, vagyis pr, digitális, social media, employer branding és celebritás/influencer menedzsment megoldásokkal szolgálják ki ügyfélkörük igényeit.

A tartalomszolgáltatóknak és a felhasználóknak is kedvez az Instagram Bolt

A tartalomszolgáltatóknak és a felhasználóknak is kedvez az Instagram Bolt
Hegyi Henrietta2020. július 30.

Az Instagram vásárlás funkciója nem teljesen új, azonban a vállalat ismét előrelépett a nagyobb integráció irányába és a Felfedezés funkcióhoz is hozzáadta az applikáción belüli vásárlási lehetőséget. Így gyakorlatilag külön Feedként jelennek meg a személyre szabott ajánlatok és a márkák között is könnyebb lesz válogatni.

Sok céget a kiszámíthatatlan kommunikáció vitt csődbe

2 napja

Hogyan állhatnak talpra a magyar vállalkozások a koronavírus-járványt követően? És vajon milyen kommunikációs eszközöket kell bevetnünk? Langmár Zsuzsa, kommunikációs szakember szerint a kulcsszó a stabil online jelenlét.

A Telekom a TOP 3 legvonzóbb munkahely között

2 napja

Az újgenerációs álláshirdetési platform, a Zyntern legfrissebb kutatásában a pályakezdő fiatalok munkahelyválasztási preferenciáit mérte fel. A Magyar Telekom a TOP 3 legvonzóbb hazai munkaadó között szerepel.

70 éves az IKEA-katalógus

2 napja

Az idén megjelenő IKEA katalógus az ikonikus kiadvány 70. kiadása – a jeles évforduló alkalmából az IKEA ezúttal mindenki számára élvezhető kézikönyv formájában állította össze a nyomtatványt.

Ultimately integration doesn´t come down to agencies or brands, it comes down to people. Strong client leadership coupled with agency collaboration is what´s needed to ensure consistency and improvement in applying these processes. - Robert Dreblow, WFA