2015. január 05.

100000 letöltés felett az ApróSéf

Az applikáció a webes felülethez képest a felhasználási módhoz kapcsolódó kényelmi szolgáltatásokat nyújt.

Az ApróSéf androidos receptalkalmazása 2013 második felében került fel a Google Play-be, ahol az Életmód kategória vezető alkalmazásává vált, és a karácsonyi hajrá előtt átlépte a 100000 letöltést.

Az alkalmazást naponta 10-20 ezer ember indítja el mobilján, előnyben részesítve a webes alapú tartalomfogyasztással szemben. Ennek oka lehet többek között a konyhai használat közben zavartalanul olvasható recepteket biztosító néhány kényelmi megoldás, mint például a receptolvasás közben letiltott képernyőzár vagy a fixált kijelző fényerő.

Varga Gábor, az ApróSéf tulajdonosa elmondta, 2013-ban is jelentősen megugrott a felhasználók száma a karácsony előtti időszakban, így a már várt növekedésre szerveroldali fejlesztésekkel és a receptek számának megkétszerezésével készültek.

A GVH a dr. Gődénnyel hirdető céget vizsgálja

1 napja

A vizsgálatot azért indult a Nutriversum Kft. étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozással szemben, mert az feltételezhetően jogsértő módon, orvos vagy egészségügyi szakember ajánlására vonatkozó állításokat tett videóiban.