2020. november 25.

20 pláza kreatív és social ügynöksége lett a Positive Adamsky

Az ügynökség többek között a Corvint, a Duna Plázát, a marosvásárhelyi Promenada Mallt és további 17 hazai bevásárlóközpontot szolgál ki, kiemelten a kreatív és social media management, illetve rendezvényszervezés területén.

Az Indotek Group teljes vidékipláza-portfóliója került a Positive Adamsky ügyfélkörébe idén szeptembertől. A Positive Adamsky 2020 januárjában kezdte meg az együttműködést az Indotek Csoporttal, és a járvány kitörésekor indultak el a tárgyalások a teljes portfólió kreatív és social kiszolgálásáról - közölte az ügynökség.

A Positive Adamsky 2019 őszén kapott tendermeghívást az Indotek Csoporttól, a Klepierre-től átvett két budapesti bevásárlóközpont (Corvin, Duna) lead ügynökségi feladataiért. A sikeres tender után néhány héttel a marosvásárhelyi Promenada Mall is bekerült az ügyfélkörükbe. A közös munka első komoly kihívását a járványügyi helyzet teremtette meg, mely alatt a plázák kötelező bezárása és a feltételrendszerek újratárgyalása közben tesztelhették az ügynökség megoldásait.

Ezután kérték fel a csapatot a vidéki plázaportfólió kiszolgálására, ahol kreatív és stratégiai feladatokat kell ellátniuk, illetve a házak social media felületeinek menedzselése is az ügynökség feladatkörébe tartozik.

A fentieknek köszönhetően 2020. szeptember 1-től a legnagyobb hazai plázaportfólió került a Positive Adamsky ügynökséghez.