2019. augusztus 02.

360 fokos kampánnyal jelentkezik a TUBORG

Minden szerdán ingyenes DJ-szettel várja az élményeket keresőket a város egyik legjobb naplementés helyszínén, a duna-parti Wasser-Budapestben.

Júniusban indult útnak a TUBORG #opentomore eseménysorozata, amely egyediségével és változatosságával hoz újítást a nyárba. A rendezvényen a főszerepet a lendületes zenék, a duna-parti hangulat és a TUBORG kapja, helyszíne pedig a Népszigeten található Wasser-Budapest.

Az ingyenes programsorozat egy Szakács Gergő unplugged koncerttel és a Follow The Flow formációjával indult. A nyár folyamán minden szerdán 19 órától ingyenes DJ szettekkel vár a TUBORG a Wasser-Budapestben. A TUBORG #opentomore eseménysorozat rezidens DJ-i Tigran és Q-Cee.

A kampánnyal arra ösztönzi a TUBORG a fogyasztókat, hogy legyenek nyitottak, kíváncsiak, fedezzék fel a körülöttük lévő világot és szerezzenek új élményeket. Mindehhez szervesen kapcsolódik a zene, ami élőben az igazi, baráti társaságban, a kezünkben egy üveg jéghideg TUBORGGAL.

2018 márciusa óta az Extreme Net Kommunikációs Ügynökség a Carlsberg Hungary Kft. digitális ügynöksége, amely elsősorban a digitális tartalomszolgáltatás, kreatív tartalomgyártás, social media menedzsment, illetve weboldal hosting és kezelés feladataival támogatja a vállalat a Carlsberg, TUBORG és 1664 Blanc márkáit. Mindezek mellett az #opentomore eseménysorozat szervezését, a nyereményjáték lebonyolítását, valamint az in-store promóció tervezését és kivitelezését is az Extreme Net végzi.