Online parák

Online parák
2018. augusztus 6.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság új kampányban népszerűsíti 2011 óta üzemeltetett jogsegélyszolgálatát, az Internet Hotline-t. A kampány gyakran használt emojikat mutat kétféle kontextusban: az egyikben jelentésük ártalmatlan, a másikban bántó, sértő, fenyegető.

A L´OR elhozza a francia kávézás luxusát

A L´OR elhozza a francia kávézás luxusát
2018. augusztus 1.

A prémium minőségű, különleges pörkölésű kávévariánsok az aromazáró alumíniumkapszula-csomagolás révén minden érzékre hatóan biztosítják a maximális ízélményt. A márka felkérésére a bevezetés alkalmából egyedi, ZEMSE kávékapszula-fülbevalók és -nyakláncok készültek, melyekkel a közeljövőben több divateseményen is találkozhatunk.

Több cukros üdítőt iszik nyáron a magyar

Több cukros üdítőt iszik nyáron a magyar
2018. július 31.

Jóval több salátát és rengeteg cukros üdítőt teszünk virtuális kosarunkba a forró hónapokban, de zömében ugyanazokat a laktató főételeket választjuk, mint télen – derül ki a Falatozz.hu országos ételrendelő portál felméréséből.

Honnan lehet tudni, hogy jó-e egy étterem borlapja?

Honnan lehet tudni, hogy jó-e egy étterem borlapja?
2018. július 25.

Öncélúan összeállított borlapok. Túlértékelt magyar tételek. Borok, amiket csak a sommelier szeret, de nem illenek az ételekhez. Milyen hibákat fedezhetünk fel egy borlapon, ha étterembe megyünk? Fiáth Attila borszakértő a lapunknak küldött közleményben néhány fontos szempontra hívja fel a figyelmet.

Aczél László: „Nyitva tartjuk a szemünket”

Aczél László: „Nyitva tartjuk a szemünket”
Tóth Olivér2018. július 24.

A közelmúltban kirobbant listaháború egyik főszereplőjeként az M+ Listát megjelentető MAKSZ elnöke, Aczél László maga is a támadások kereszttűzébe került. Az interjúban hitelességről, összeférhetetlenségről és versenyek súlyozásáról beszél, de a megbuktatására tett kísérletet sem hagyja szó nélkül.

Balatoni nyár

Balatoni nyár
2018. augusztus 10.

A Központi Statisztikai Hivatal a Balaton-parti települések 2017. június-augusztus közötti vendégforgalmát bemutató infografikát készített.

A kép itt tekinthető meg

Nagy I betű és egy kék szív

2018. augusztus 14.

Izgalmas reprezentatív felmérést végzett a világ legzöldebb és leginnovatívabb autógyártójának tartott, környezetbarát hibrid elektromos autóiról ismert Toyota Magyarországon.

Jelentős előrelépés az éghajlatért indított perben

2018. augusztus 14.

Kilenc család indított pert az Európai Parlament, valamint az uniós tagállamok kormányait tömörítő Európai Tanács ellen amiatt, hogy az EU éghajlatvédelmi jogszabályai nem védik meg az emberi jogaikat.

The crisis of confidence in the national digital advertising market continues. Google and Facebook are keen to apologise but they don´t have credible answers. Content in regional news brands is regulated, it relies on human judgement and discretion as opposed to blind algorithms, and it reaches and engages millions of people in communities throughout the UK. As a result, our advertising environment is trusted, safe and highly responsive. - Henry Faure Walker, chief executive, Newsquest