″Ugyanakkor néha az egésztől hánynom kell″

″Ugyanakkor néha az egésztől hánynom kell″
Béres Máté2018. május 14.

A Facebook­-oldalán hónapokig nem posztolt, nem néz tévét, így azt sem tudta, hogy a Testről és lélekről nem nyert Oscart. A reklámokban jelenleg nem lát szakmai kihívást, ugyanakkor szeretné, ha értékállóbb üzeneteket közvetítenének a nagyvállalatok. Interjú Horváth Kristóffal, alias Színész Bobbal.

Kreativitás, adatok és technológia

Kreativitás, adatok és technológia
2018. május 11.

Április közepén került sor a világ egyik legnagyobb ügynökségi hálózatának, a Worldwide Partnersnek az éves nemzetközi csúcstalálkozójára, amelyen annak magyar tagja, a Mediator is részt vett. A konferencián azt járták körül a résztvevők, hogy hogyan lehet a technológiai fejlődést a marketing és kreatív folyamatokba integrálni.

Veszedelmes viszonyok boríthatják meg a piacot

Veszedelmes viszonyok boríthatják meg a piacot
Csordás Tamás2018. május 10.

A mémek és a márkák kapcsolata bonyolult: mémekben jelen lenni ugyanúgy lehet egy tudatos és sikeres reklámkampány eredménye, mint egy balul elsült vállalati teljesítmény visszhangja, sőt, puszta véletlen is. Marketingkutatási eszközként azonban a mémek segíthetnek egy márka társadalmi beágyazottságának és a márka fogyasztói pozíciójának feltárásában.

Gyűjtő szenvedéllyel

Gyűjtő szenvedéllyel
Tóth Olivér2018. május 7.

Nevéhez fűződik az első magyar internetes árverés, a műkereskedelem és az online világ kapcsolatát annyira fontosnak tartja, hogy weboldalán több tízezer műtárgyból álló gyűjteményből vásárolhatunk. Az aukciós szakma ismert szereplőjeként, Kieselbach Tamás – mint mondja – csak teszi a dolgát: a magyar festészet legszebb arcát mutatja be. Hiszi, hogy amit csinál, bármely generáció számára érdekes lehet.

Megérkezett a Springfield új divatkampánya

2018. május 16.

„Ne más határozza meg, ki vagy” – ezzel az üzenettel érkezett meg a Springfield legújabb kampánya. A divatvideóban spanyol hírességek mutatják be, hogyan valósítják meg az álmaikat a saját útjukat járva, miközben megismerhetjük a márka 2018-as nyári férfi és női kollekcióját.

A videó itt tekinthető meg
The crisis of confidence in the national digital advertising market continues. Google and Facebook are keen to apologise but they don´t have credible answers. Content in regional news brands is regulated, it relies on human judgement and discretion as opposed to blind algorithms, and it reaches and engages millions of people in communities throughout the UK. As a result, our advertising environment is trusted, safe and highly responsive. - Henry Faure Walker, chief executive, Newsquest