Karambolozz DTK-val!

Karambolozz DTK-val!
Csillag Zoltán2017. szeptember 11.

Vagy törjél be Szilágyi Áronhoz! A Generali Előrelátó kampány a VR-élményen keresztül döbbenti rá a lakosságot arra, hogy odafigyeléssel és szokásaink megváltoztatásával sok esetben megelőzhető a kár – legyen szó a vezetés közbeni sms-ezés miatti balesetről vagy betöréses lopásról.

Tévét venne, de tanácstalan? Mutatjuk a trendeket

Tévét venne, de tanácstalan? Mutatjuk a trendeket
Sárosi Viktor2017. szeptember 8.

Aligha van már olyan televíziós részleg a műszaki áruházakban, ahol ne a 4K-tévék adnák a kínálat legnagyobb részét. A piacon két éve egy új buzzword is feltűnt, a HDR. Óriási tehát a méret- és a márkaválaszték, segítünk eligazodni.

A sikeres Twitter-videók titka

A sikeres Twitter-videók titka
2017. szeptember 6.

Barry Collins, a Twitter EMEA-régióbeli szenior igazgatója egy kiterjedt, idegtudományi eszközöket is bevető kutatás tanulságait foglalta össze. A tanulmányt a Twitter regionális képviselője, a Httpool közreműködésével közöljük.

Forradalmi lehetőségek az Országos Marketing Konferencián

Forradalmi lehetőségek az Országos Marketing Konferencián
2017. szeptember 6.

Több tartalmat, plusz egy napot és számos újdonságot kínál az érdeklődőknek idén, a 28. Országos Marketing Konferencia. A szakma legnagyobb hazai rendezvényére több, mint 700 résztvevőt várnak, most még Early Bird kedvezménnyel.

Megszabadultak mobiljaiktól, ruháiktól az influencerek

2017. szeptember 19.

Becslések szerint Magyarországon a felnőttek több mint 80 százaléka rendelkezik okostelefonnal, és közülük majdnem 90 százaléka érzi magát frusztráltnak, ha a telefonjuk nincsen elérhető közelségben.

The overall problem is that metadata for videos remains thin, and relies mainly on the tagging by posters, who don´t typically label their work “hate speech” or “kill the Jews.” And the technology for the semantic Web, AI, image screening and other means for detecting repulsive content is simply inadequate. Where porn, racism and gore are concerned, the flagging mechanisms are woefully intermittent. Call it algo-arrhythmia. - Bob Garfield, a MediaPost szerkesztője annak kapcsán, hogy az Alphabet piaci értéke 28 milliárd dollárt zuhant a reklámelhelyezési botrány miatt