Ők a legaktívabb véleményformálók

Ők a legaktívabb véleményformálók
2018. november 7.

Egy friss felmérés szerint a Twitter képes összekötni a brandeket a legbefolyásosabb közönséggel éppen akkor, amikor azok a legbefogadóbbak, így a hirdetők is pontosabban célozhatnak.

Új ügynökségi brandet vezet be a Hinora

Új ügynökségi brandet vezet be a Hinora
2018. november 6.

Positive by Hinora Group-ként folytatja működését a Hinora Group Communications. A 2001-ben alapított full service reklámügynökség nem csak új ügynökségi brandet vezet be, hanem teljes arculatváltáson is átesett, valamint működési struktúrája is gyökeresen átalakult. A cégcsoportot mostantól három tagügynökség alkotja, a Positive Advertising, a Positive Digital & Social, valamint a Positive PR.

Női történetek, melyek a jövőt formálják

Női történetek, melyek a jövőt formálják
2018. november 6.

Hány dimenziós 2018-ban a nőiség? Legalább négy: határokon átívelő, erős, tudatos és inspiráló. És végül, de nem utolsó sorban: teremtő. 22 előadó – köztük nők és férfiak - akinek története, ereje, hivatása megmozgat és inspirál – ez a TEDxLibertyBridgeWomen.

Különleges kalandpályával várta látogatóit októberben az ÁRKÁD

Különleges kalandpályával várta látogatóit októberben az ÁRKÁD
2018. november 5.

Rendhagyó akciót hirdetett október elején az ÁRKÁD. A bevásárlóközpont területén ugyanis egy ingyenesen kipróbálható mini akadálypályát állítottak fel, amelyet az utolsó hétvégén versenyek zártak le, ahol a legjobban szereplők értékes nyereményekért küzdhettek. A nevezés minden kategóriában ingyenes volt, a nyeremények összértéke pedig elérte a 3 millió forintot.

Kettesben, belföldre és három napra utazunk idén ősszel

Kettesben, belföldre és három napra utazunk idén ősszel
2018. október 26.

A négy napos hétvégék és az őszi szünet utazásra csábít rengeteg embert. A Bónusz Brigád adatai alapján évek óta a legnépszerűbb úti cél belföldön Lillafüred. Legtöbben kettesben és három napra utaznak el, ha belföldi utazás mellett döntenek. Az adatok szerint az utazók egyre jobb minőségű utakat tudnak megfizetni.

Új pezsgőt mutatott be a Törley

2018. november 13.

A Törley Pezsgőpincészet szakemberei a pezsgőkedvelők számára mintegy hiánypótlásként készítették el ezt a friss száraz muskotálypezsgőt, a Törley Muscoseccot.

Tovább zöldít a Toyota

2018. november 12.

A Chugai-al közösen kifejlesztette a világ első univerzális, ipari használatra készült hidrogénégőjét, amelyet először a Toyota Honsha gyáregységének kovácsoló üzemében fognak használni.

The overall problem is that metadata for videos remains thin, and relies mainly on the tagging by posters, who don´t typically label their work “hate speech” or “kill the Jews.” And the technology for the semantic Web, AI, image screening and other means for detecting repulsive content is simply inadequate. Where porn, racism and gore are concerned, the flagging mechanisms are woefully intermittent. Call it algo-arrhythmia. - Bob Garfield, a MediaPost szerkesztője annak kapcsán, hogy az Alphabet piaci értéke 28 milliárd dollárt zuhant a reklámelhelyezési botrány miatt