Versenyfelügyeleti bírságot szabtak ki Rubint Réka cégére

Versenyfelügyeleti bírságot szabtak ki Rubint Réka cégére
2019. szeptember 16.

A Gazdasági Versenyhivatal megbírságolta Rubint Réka cégét, az Alakreform Kft.-t és a The Body Shop termékeket forgalmazó Avanzo-Trade Kft.-t, mert nem teljesítették maradéktalanul online média-megjelenéseikkel kapcsolatban korábban vállalt kötelezettségeiket.

Világrekord-kísérlet a Content Plage-on

Világrekord-kísérlet a Content Plage-on
2019. szeptember 13.

A Siófokon jelenleg is zajló Content Plage marketing konferencia a haladó tudás mellett igazi meglepetést tartogat: egyetlen nap alatt elkészül egy 48 oldalas szakmai magazin, a Kontent tartalommarketing-magazin különszáma.

Content Plage - A nyugati álomkonferenciád magyarul

Content Plage - A nyugati álomkonferenciád magyarul
Tiringer Dóra, Jasik Szabolcs2019. szeptember 12.

Lezajlott a Content Plage marketing konferencia első napja a Balaton partján. A résztvevők számos szakember érdekes előadásait hallgathatták meg a programban.

Átalakul az influencerek hirdetési piaca

Átalakul az influencerek hirdetési piaca
2019. szeptember 11.

Nagy változáson megy keresztül az influencerek hirdetési piaca - ezt tapasztalják az ország legnagyobb influencer management ügynökségei.

Itt a UPC Direct Now! - a UPC Direct új szolgáltatása

2019. november 11.

A UPC Direct új TV Everywhere szolgáltatást vezet be, amellyel a tévénézés még könnyebben hozzáférhető lesz. Az új UPC Direct Now alkalmazással rendelkezők bárhol megnézhetik kedvenc műsoraikat.

Együttműködést kötött a Sixt és a Wizz Air

2019. november 11.

Együttműködési megállapodást kötött a Wizz Air és a Sixt, melynek keretében az autókölcsönző kedvezményes autóbérlést és egyéb átfogó szolgáltatásokat kínál a Wizz Air utasainak.

The overall problem is that metadata for videos remains thin, and relies mainly on the tagging by posters, who don´t typically label their work “hate speech” or “kill the Jews.” And the technology for the semantic Web, AI, image screening and other means for detecting repulsive content is simply inadequate. Where porn, racism and gore are concerned, the flagging mechanisms are woefully intermittent. Call it algo-arrhythmia. - Bob Garfield, a MediaPost szerkesztője annak kapcsán, hogy az Alphabet piaci értéke 28 milliárd dollárt zuhant a reklámelhelyezési botrány miatt