„Az erős nők erősítik egymást”

„Az erős nők erősítik egymást”
2018. április 20.

Új, globális kampánnyal jelentkezik a Triumph, a világ egyik vezető női fehérnemű márkája, #TogetherWeTriumph néven. 2018-ban a márka új kreatív irányvonalat képvisel, a női egyenjogúságot, a kölcsönös megerősítést és az összetartozást támogatva.

Önt is felhúzta már az Alza.huuuu? Ez akár jó jel is lehet

Önt is felhúzta már az Alza.huuuu? Ez akár jó jel is lehet
Andorkó Dóra– Halmos Júlia Csenge2018. április 19.

Egyre több megosztó karakterrel találkozhatunk a reklámokban. Ám megjegyeztük volna a Fluimucil nevét, ha nincs Ábel? Vagy bementünk volna a CBA-­ba csekkolni, hogy tényleg „friss az áru”, ha Erzsi dala nem tapad bele a memóriánkba? És mi a helyzet az Alza.huuuu ajándékszóró marslakójával?

A 3D nyomtatás lesz a futás jövője?

A 3D nyomtatás lesz a futás jövője?
2018. április 17.

Az új Nike Zoom Vaporfly Elite Flyprint az első olyan cipő, amelynek felsőrészét a Nike Flyprint 3D nyomtatásos technológiájával alkottak meg. A felsőrész fejlesztése a sportoló adatainak felmérésével kezdődik, majd ezek alapján (számítógépes tervezőeszközök segítségével) kiszámítják az anyag ideális összetételét és felépítését. Az innováció felhasználásával elsőként megalkotott Nike Zoom Vaporfly Elite Flyprint futócipő a kenyai hosszútávfutó, Eliud Kipchoge lábán debütál élesben az idei londoni maratonon.

″Most kezd megjelenni a kritikus tömeg″

″Most kezd megjelenni a kritikus tömeg″
Csillag Zoltán2018. április 17.

Szabó Bélával, a Magyar Telekom kommunikációs igazgatójával a szolgáltató februárban indult kampánya apropóján beszélgettünk a márka jövőképéről és arról, hogy a vállalatok milyen szerepet tölthetnek be a gondolkodásmód formálásában.

Intelligens chip került az adidas új futócipőibe

Intelligens chip került az adidas új futócipőibe
2018. április 12.

Tovább folytatja műanyagszemét okozta környezetszennyezés elleni küzdelmét az adidas Running és a Parley for the Oceans. Az együttműködésnek köszönhetően idén két új – páronként 11 műanyagpalack felhasználásával előállított – adidas Parley futócipőt dob piacra a márka. Az új modellekbe a környezettudatosság jegyében intelligens NFC chipet építettek, melynek leolvasásával bővebb információkat találhatunk a műanyagszennyezés problémájáról.

Kincskeresős nyílt estével vár a Person

2018. május 15.

Május 17-én újra Person Group Open Night, ahol a látogatók megtudhatják, pontosan milyen feladatokkal, na meg kihívásokkal jár a kommunikációs szakma.

Bővít a Landliebe

2018. május 14.

A válogatott gyümölcsökből és friss tejből készült termékek négy ízben lesznek kaphatóak.

Felszáll az álláspiac elektromos repülője

2018. május 14.

Az álláskereső és -hirdető közötti kapcsolatfelvételi időt mostantól úgy képes minimalizálni a legújabb szolgáltatás, hogy a kínálat és kereslet kölcsönös megfeleltetése az új adatbiztonsági előírásoknak is megfelel.

Brand safety is a massive issue and the fundamental issue in my view is that you [Google] have to take responsibility for it as a media company. - Sir Martin Sorrell