Elindult az MKB Bank rendhagyó image platformja

Elindult az MKB Bank rendhagyó image platformja
2018. július 10.

A bankszektorban egyedülálló programot indított az MKB Bank #20percegészség néven, melyet kampány is népszerűsít. A #20percegészség program célja, hogy minél többen fordítsanak legalább napi 20 percet testi-lelki egészségük megőrzésére, életminőségük javítására. Ezért is lett a kampány jelmondata: „Az egészség a legjobb befektetés!”

Az idő látható szubsztanciája

Az idő látható szubsztanciája
Tóth Olivér2018. július 10.

Becsei Áron óraműves nem hisz a lehetetlenben. Az időben hisz, amelynek múlását néhány kiváltságos gyűjtő saját csuklójára pillantva is érezhet, amikor másfél-két éves várakozási idő és minimum ötvenezer euró kifizetése után megkapja a saját Bexei karóráját.

Mennyi pénzt termelnek a magyar influencerek?

Mennyi pénzt termelnek a magyar influencerek?
2018. július 6.

Bár a videós tartalmak többségét még az „egyszerű” userek készítik és töltik fel, a YouTube-on és a közösségi médiában hódítanak az új generációs médiacégek, amelyek full service-t kínálnak ügyfeleiknek. Kik állnak a népszerű influencerek mögött és mennyi pénz forog a rendszerben?

Az Apple hetedik éve a legértékesebb vállalat

Az Apple hetedik éve a legértékesebb vállalat
2018. július 5.

A PwC Global Top 100 vállalati rangsora alapján a száz legnagyobb vállalat piaci tőkeértéke jelentősen, 2 597 milliárd dollárral nőtt, ami az egy évvel korábbi állapothoz képest 15%-os növekedést jelent. A rangsorban szereplő vállalatok összesített piaci tőkeértéke a globális pénzügyi válság óta évről évre emelkedik.

Lufi vagy hatékony eszköz a fiatalok elérésében?

Lufi vagy hatékony eszköz a fiatalok elérésében?
Médiapiac2018. július 5.

Szinte minden évben felröppen három-négy buzzword a médiapiacon, amikre konferenciákat lehet szervezni, ideig-óráig még a hirdetési kampányok menetét is megszabják. De talán egy sem volt még olyan erős, mint az influencer marketing, amely két-három éve diktálja a trendet.

Megvannak a Get to Sziget nyertesei

2018. augusztus 7.

A cseh Lucie és Kacka, valamint a magyar Kende nyerte az ibis hotelcsalád megmérettetését, tehát ők indulhatnak augusztus 1-én közösen Gdańsk-ból kéthetes zenei körútjukra.

13 milliárd forintos az online kuponos piac forgalma

2018. augusztus 6.

A teljes online bónuszos-kuponos piac közvetített forgalma az indulás utáni első teljes évben, 2011-ben 3,5 milliárd forint volt, idén várhatóan mintegy 13 milliárd forint lesz - közölte a Bónusz Brigád.

Egyre zöldebb a SPAR

2018. augusztus 6.

Tavaly a hulladékkibocsátási mennyiségének 404%-át gyűjtötte vissza és gondoskodott az anyagában történő felhasználásáról.

Brand safety is a massive issue and the fundamental issue in my view is that you [Google] have to take responsibility for it as a media company. - Sir Martin Sorrell