Ami eddig volt, az még semmi

Ami eddig volt, az még semmi
Csillag Zoltán2017. október 16.

Sokszínű, számos különböző (szub)kultúrából érkező közönség előtt rendezték meg az Uniqa Biztosító első Money Lounge rendezvényét, melynek célja az volt, hogy párbeszédet kezdeményezzen és kérdéseket vessen fel a digitális átalakulásról és annak a pénzügyi-biztosítási szektorra gyakorolt hatásáról.

Alig van magyar tech cég a régió top50-jében

Alig van magyar tech cég a régió top50-jében
2017. október 13.

A Deloitte CE TechnologyFast 50 listán szereplő cégek 2013 és 2016 között átlagosan 1127 százalékkal növelték árbevételüket, ami rekordnak számít a rangsor történetében. Magyar cég csupán kettő van az első ötvenben.

Milyen alkotásokra költ a felső tízezer és az Y generáció?

Milyen alkotásokra költ a felső tízezer és az Y generáció?
Tóth Olivér2017. október 13.

Az elmúlt évtizedekben meghatározó változások mentek végbe a műtárgypiacon. Hazai viszonylatban a rendszerváltás, később a válság jelentett komoly kihívást, napjainkban pedig a gyűjtői kör átalakulása figyelhető meg. Virág Juditot kérdeztük a műkereskedelem helyzetéről, a marketing fontosságáról. Ízelítő a Médiapiac hétfőn megjelenő számából.

„Felfújt gondolat, hogy a konyhánk világhírű”

„Felfújt gondolat, hogy a konyhánk világhírű”
Tóth Olivér2017. október 12.

A világot körbeevő Jókuti Andrásnak mindenről markáns véleménye van, ami a konyhaművészethez kapcsolódik, a hervasztó magyar helyzetből való kiút egyik sarokpontját például az okos marketingtevékenységben látja. Ízelítő a Médiapiac rövidesen megjelenő lapszámában közölt interjúból.

Megjelent a Lidl idei szakácskönyve

Megjelent a Lidl idei szakácskönyve
2017. november 17.

A közel 80 receptet tartalmazó Hazai ízutazással Széll Tamás és Mautner Zsófi egyszerre vezeti vissza olvasóit a magyar konyha gyökereihez, és kalauzolja őket tovább, a hagyományainkból építkező, mégis korszerű magyar gasztronómia világába.

A kép itt tekinthető meg

Élményt kérünk karácsonyra zokni helyett

1 napja

A Bónusz Brigád és a GKI Digital közös, 2000 magyar internetező karácsonyi terveit vizsgáló kutatásából arra is fény derül, hogy egyre többször kerül élményt adó program a fa alá tárgyi ajándék helyett.

Pályázatot hirdet a Coca-Cola

1 napja

A cég felhívása olyan civil szervezeteknek szól, amelyek készek munkanélküli fiatalokat oktatni a vállalat által kezdeményezett #énjövőm program tananyaga szerint, elsősorban vidéken.

Összeférhetetlenség, fair play, védelem, transzparencia

1 napja

Az idén megalakult Agency Toplist munkacsoport tagjai kihirdették hazánk legújabb, ügynökségeket felsorakoztató ranglistájának javasolt szabályrendszerét, melyet még idén megvitat a hatvan fős szakmai grémium.

Brand safety is a massive issue and the fundamental issue in my view is that you [Google] have to take responsibility for it as a media company. - Sir Martin Sorrell