Idén is megjelent a Marketing Technológiai Térkép

Idén is megjelent a Marketing Technológiai Térkép
Hegyi Henrietta2020. május 16.

Április végén jelent meg a Martech 2020, a marketing technológiai piaci szereplők térképe. A 2019-es verzióhoz képest most 13,6%-kal több marketing technológiai vállalat került a listára, melyen így már 8000 név szerepel. A grafika emellett új, a tartalomhoz jobban illó dizájnt is kapott.

Itt a HELL új kampánya Bruce Willis-szel

Itt a HELL új kampánya Bruce Willis-szel
2020. május 15.

Bruce Willis az energiaital mellett HELL ENERGY Coffee-t is iszik a HELL új filmjében, sőt egy csinos nő is feltűnik mellette. A hollywoodi sztárral New Yorkban forgatott reklám mától látható a televíziós csatornákon és a közösségi médiában.

MOST VAGY SOHA?!

MOST VAGY SOHA?!
2020. május 14.

Sokan több különböző szempont alapján bizonyították már, hogy miért érdemes a jelenlegihez hasonló válságidőszakban hirdetni. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a hazai szereplők egy része nem vagy későn ismeri fel a kínálkozó lehetőséget. Néhány nappal ezelőtt az Atmedia is elkészítette a legfrissebb kutatását.

„Nem akartuk kevesebbel beérni”

„Nem akartuk kevesebbel beérni”
Hegyi Henrietta2020. május 12.

Interjú Berze Mártonnal, az Onlife Üzleti Konferenciát szervező The Underground marketingügynökség alapító-ügyvezetőjével.

Segíti a startupokba történő befektetést a GVH

2020. június 30.

A Gazdasági Versenyhivatal lezárta az informatikai képzési szolgáltatásokat nyújtó CodeCool Kft. felvásárlásához kapcsolódó versenykorlátozásokat értékelő eljárását.

Turisztikai kampányt indít a pécsi önkormányzat

2020. június 29.

A város turizmusának fellendítése érdekében országos tájékoztató kampányt folytat júliusban és augusztusban a pécsi önkormányzat - tájékoztatta a baranyai megyeszékhely helyhatósága az MTI-t.

Brand safety is a massive issue and the fundamental issue in my view is that you [Google] have to take responsibility for it as a media company. - Sir Martin Sorrell