FleishmanHillard Café néven folytatja a Café PR

FleishmanHillard Café néven folytatja a Café PR
2020. május 4.

A FleishmanHillard Café célja, hogy a világ egyik legnagyobb ügynökségi hálózatának tagjaként, ahhoz most nevében is közelebb kerülve nemzetközi színvonalú, innovatív, integrált stratégiai szintű kommunikációs tanácsadással tudja támogatni ügyfeleit. A névváltás nem jár majd személyi változásokkal, Balaton Anita marad az ügyvezető.

FOMO – a kimaradástól való félelem, ami függőséget okoz

FOMO – a kimaradástól való félelem, ami függőséget okoz
Szebegyinszki Szilvia2020. május 3.

Senki sem szeret kimaradni a jó dolgokból, de úgy néz ki, ez az érzelem, a fear of missing out az online térben egyenesen függőséget is okozhat. Az újabb kutatások ezt teszik felelőssé azért, hogy sok fiatal megszállottan figyeli a közösségi platformokat.

Brandépítés habitusban

Brandépítés habitusban
Bodnár Erika2020. május 3.

Ezeréves keresztény jelenlét ereje és nyugalma, öthektárnyi arborétum és fűszerkert, egy szent forrás, irdatlan erdőségek, vadak, valamint a betyárok visszhangzó füttye. 1400 falubeli, egy iskola, néhány üzlet, egy monostor és annak kilenc lakója. Ez Bakonybél, ahol a Szent Mauríciusz-monostor áll, felújítva, hófehéren, benne csokoládét, sört, a Bajnokok Ligáját, no meg a rock and rollt is kedvelő szerzetesekkel. Brandet építenek, marketingelnek, és önfenntartó életformában modellértékű gazdaságot vezetnek. A Médiapiac 2019-es 2. számában meséltek az életükről.

Klasszikusműtárgy-marketing: modern eszközök egy konzervatív világban

Klasszikusműtárgy-marketing: modern eszközök egy konzervatív világban
Bodnár Erika2020. május 2.

„Fontos, hogy ne úgy tálaljuk a kultúrát, hogy az emberek eltartsák maguktól mint sznob vagy túlzottan intellektuális tartalmat, hanem úgy, hogy mindenkihez szóljon. Ha szól hozzánk, gondolatokat és érzéseket ébreszt, gazdagítva ezáltal a világról alkotott képünket.” Ezzel kezdi mondandóját Korani Eleni a Médiapiac 2019-es 6. számában, akivel munkahelyén, az Ernst Galériában találkoztunk, melyet ő és férje, Ernst Wastl alapított huszonöt éve.

Így zajlott az újranyitás az üzletekben

2020. június 25.

A klasszikus high street üzletek most megérzik a turisták és az irodai dolgozók vásárlóerejének hiányát - derült ki a CBRE Magyarország legfrissebb adatai alapján.

Tizedszer nyerte el az Eisberg a Superbrands-díjat

2020. június 25.

Az Eisberg idén tizedik alkalommal érdemelte ki a Superbrands-díjat a fogyasztói piacon elért munkájáért, és ezúttal már negyedszer hódították el a Business Superbrands címet is.

Házhoz jönnek a Shell töltőállomás kedvelt ízei

2020. június 24.

Június óta Budapesten és öt vidéki helyszínen érhető el a Shell új házhoz szállítási szolgáltatása, így összesen már tíz töltőállomás étel-ital kínálatából rendelhetünk kiszállítással a Netpincér GO-n keresztül.

Először lép fel a Five! az EFOTT színpadán

2020. június 24.

A szervezők bejelentették, hogy az amerikai rapper, Flo Rida mellé még egy nagy nemzetközi meglepetés érkezik: az EFOTT-on lép színpadra hazánkban először a híres fiúbanda, a Five!

“When I go to a high school to talk, I’ll ask kids, ‘What is Facebook for?’ And most kids will say, ‘Facebook is here to help you make friends and find out about the world.’ And I’ll ask, ‘What do you think Mark Zuckerberg and the board are talking about in the board room?´ Are they asking, ‘How are we going to help Little Johnny make more enduring friendships?’ No, they are asking the question: ‘How are we going to monetize Johnny’s social graf?’ In other words, Johnny is not the customer of Facebook, Johnny is the product of Facebook.” - Douglas Rushkoff: ″Generation Like″