Top ügynökségi skillek

Top ügynökségi skillek
Bodnár Erika2019. január 24.

Közel tizennyolc évnyi munkával, a nulláról építette fel az immár nettó másfél milliárdos árbevételt produkáló reklámügynökségét a Hinora testvérpár, Ferenc és Bálint, valamint az idén társtulajdonossá vált Nagy Márton. Pozitív életszemléletüket, munkakultúrájukat igazolják a számok, a piac, és október óta már a nevük is ezt erősíti. Júniusban ugyanis tulajdonrészt vásároltak a Positive Communications PR-ügynökségben, így birtokukba vehették a nevet, amely tükrözi mindazt, amit ők a marketing- és reklámpiacon képviselnek. A Positive by Hinora Group két új tagügynökséggel bővült, amelyet két managing partner, Kéri Gábor és Kerekes-Dancsok Regina vezet. Így alkotnak verhetetlen ötösfogatot, és képviselik a top 5 ügynökségi skillt, vagyis mindazt, amit egy igazán jó reklámügynökségi csoportnak tudnia kell. Interjúnkban erről az öt készségről, a cégben zajló változásokról, a negativitás elleni küzdelemről, a humánerőforrás kihívásairól és a szakmai képzés állapotáról is beszélgettünk.

Hogyan lehet elérni az első globális generációt?

Hogyan lehet elérni az első globális generációt?
2019. január 23.

Manapság az egyik legnagyobb kihívás, amellyel a kommunikációs és HR szakemberek szembesülnek, hogy milyen módon szólítsák meg a felnövekvő generációt. Trunk Tamás Z-generációs szakértő nem csak könyvében, hanem a TEDxBudapestMetropolitanUniversity konferencián tartott beszédében is körüljárta a Z-generáció és a márkák kapcsolatát.

Mi lesz a mémekkel?

Mi lesz a mémekkel?
2019. január 22.

A közös jogkezelők európai szervezete ismeretterjesztő kampányával önt tiszta vizet a pohárba. A január 16-án útjára indított angol nyelvű weboldal célja, hogy egy helyen oszlassa el a tévhiteket, amelyek a közvéleményt a készülő EU-s szerzői jogi irányelv ellen fordították.

#LikeABosch

#LikeABosch
2019. január 15.

IoT-kampányt indított a Bosch.

Hősnőké a jövő!

2019. március 6.

A Coca-Cola Magyarország és a Loffice Coworkid közös nőnapi kampányfilmje szeretné felhívni a figyelmet a fiatal, kisgyermekes nők munkaerőpiaci potenciáljára, és cselekvésre ösztönözni őket.

A videó itt tekinthető meg

Díjat nyert az Auchan

2019. március 11.

A hazai élelmiszerláncok közül elsőként nyerte el az „Év fogyasztóvédelmi referense″ díjat az Auchan Retail Magyarország.

Szívünkben a szupererőnk

2019. március 11.

A Telekom Vivicittá Városvédő Futás hivatalos ásványvize, a Szentkirályi idén is jótékonysági kampányt hirdet a versenyre készülő futók körében.

“When I go to a high school to talk, I’ll ask kids, ‘What is Facebook for?’ And most kids will say, ‘Facebook is here to help you make friends and find out about the world.’ And I’ll ask, ‘What do you think Mark Zuckerberg and the board are talking about in the board room?´ Are they asking, ‘How are we going to help Little Johnny make more enduring friendships?’ No, they are asking the question: ‘How are we going to monetize Johnny’s social graf?’ In other words, Johnny is not the customer of Facebook, Johnny is the product of Facebook.” - Douglas Rushkoff: ″Generation Like″