Brandépítés habitusban

Brandépítés habitusban
Bodnár Erika2020. május 3.

Ezeréves keresztény jelenlét ereje és nyugalma, öthektárnyi arborétum és fűszerkert, egy szent forrás, irdatlan erdőségek, vadak, valamint a betyárok visszhangzó füttye. 1400 falubeli, egy iskola, néhány üzlet, egy monostor és annak kilenc lakója. Ez Bakonybél, ahol a Szent Mauríciusz-monostor áll, felújítva, hófehéren, benne csokoládét, sört, a Bajnokok Ligáját, no meg a rock and rollt is kedvelő szerzetesekkel. Brandet építenek, marketingelnek, és önfenntartó életformában modellértékű gazdaságot vezetnek. A Médiapiac 2019-es 2. számában meséltek az életükről.

Klasszikusműtárgy-marketing: modern eszközök egy konzervatív világban

Klasszikusműtárgy-marketing: modern eszközök egy konzervatív világban
Bodnár Erika2020. május 2.

„Fontos, hogy ne úgy tálaljuk a kultúrát, hogy az emberek eltartsák maguktól mint sznob vagy túlzottan intellektuális tartalmat, hanem úgy, hogy mindenkihez szóljon. Ha szól hozzánk, gondolatokat és érzéseket ébreszt, gazdagítva ezáltal a világról alkotott képünket.” Ezzel kezdi mondandóját Korani Eleni a Médiapiac 2019-es 6. számában, akivel munkahelyén, az Ernst Galériában találkoztunk, melyet ő és férje, Ernst Wastl alapított huszonöt éve.

Mémmarketing a brandek tükrében – Így hirdethetsz banánnal

Mémmarketing a brandek tükrében – Így hirdethetsz banánnal
Szebegyinszki Szilvia2020. május 2.

A mémek, vagyis az interneten vírusszerűen terjedő vicces képek jól kiaknázható terepei a marketingnek, rajtuk keresztül könnyen megszólíthatóvá válnak a Z generáció tagjai. A mémmarketingnek számos előnye van, de az egyik legfontosabb, hogy az influencer marketinghez képest lényegesen nagyobb engagement rate-et generál, ahogyan ezt a közelmúltban egy, a közösségi médiában terjedő banános művészeti mém is bizonyította. Erről szólt a Médiapiac 2020-as első számában megjelent cikkünk.

Csermely Ákos: „Hajt a küzdőszellem”

Csermely Ákos: „Hajt a küzdőszellem”
Tóth Olivér2020. április 24.

Szinte minden személyiség, aki valamilyen formában közel kerül a médiához, exhibicionista kisebb vagy nagyobb mértékben. Csermely Ákos is az. Kap is hideget-meleget. Energiáit azonban soha nem a kritikák kötötték le, hanem kezdetben a fotózás, majd a televíziózás, később a konferenciák szervezése. Mint mondja, munkaalkoholista, aki mindig készen áll. Most is, hogy a jubileumi 25. Media Hungary konferenciát szervezi.

Turisztikai kampányt indít a pécsi önkormányzat

2020. június 29.

A város turizmusának fellendítése érdekében országos tájékoztató kampányt folytat júliusban és augusztusban a pécsi önkormányzat - tájékoztatta a baranyai megyeszékhely helyhatósága az MTI-t.

Így zajlott az újranyitás az üzletekben

2020. június 25.

A klasszikus high street üzletek most megérzik a turisták és az irodai dolgozók vásárlóerejének hiányát - derült ki a CBRE Magyarország legfrissebb adatai alapján.

Tizedszer nyerte el az Eisberg a Superbrands-díjat

2020. június 25.

Az Eisberg idén tizedik alkalommal érdemelte ki a Superbrands-díjat a fogyasztói piacon elért munkájáért, és ezúttal már negyedszer hódították el a Business Superbrands címet is.

You have to be willing to admit you are wrong, and then be open to listening to people who can help you make it more right. Then you have to have the courage and energy to go fix it again. - Deb Henretta, a P&G e-businessért felelős egykori elnöke