Stratégiák a vírus idején

Stratégiák a vírus idején
Bodnár Erika2020. április 16.

Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing- és kommunikációs igazgatója és a PR Szövetség alelnöke egy unortodox helyzetben, a COVID-19 világjárvány közepette adott interjút a Médiapiacnak. A szakember szerint megfordult a világ, a világgal együtt pedig a játékkedv és -szokások is. Bánhegyi Zsófia a digitális csatornák erősödése, az üzleti képesség megőrzése és a vállalaton belüli operatív törzs munkafolyamatai mellett beszélt arról is, hogyan készülnek a járvány csillapodása utáni időszakra.

Íme egy eszköz, amely képessé tesz a gondolatolvasásra

Íme egy eszköz, amely képessé tesz a gondolatolvasásra
Hegyi Henrietta2020. április 15.

A MindTitude egy olyan különleges, valósidejű mérést is lehetővé tevő kutatóeszköz, mely egységes mérési rendszerének köszönhetően későbbi összehasonlításra is alkalmas eredményeket nyújt. Bár MindTitude alapvetően piackutatási módszer, alkalmazható a szervezeten belüli kutatások elvégzésére is.

A Project Agora új megoldása leveszi a soha véget nem érő hirdetéstechnológiai fejlesztések terhét a kiadók válláról

A Project Agora új megoldása leveszi a soha véget nem érő hirdetéstechnológiai fejlesztések terhét a kiadók válláról
2020. április 14.

A Project Agora, az EMEA egyik vezető médiatechnológiai vállalata, sikeresen elindította a kiadók számára a header bidding megoldásának, a PA Bidding-nek a legújabb, v3-as verzióját. Káldy Leventével, a Project Agora hazai vezetőjével ültünk le beszélgetni arról, hogyan segíti a megoldásuk a kiadókat a jelenlegi helyzetben. (X)

63 milliárdos bevétel a hazai televíziós reklámpiacon

63 milliárdos bevétel a hazai televíziós reklámpiacon
2020. április 7.

A Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete és az EY tanácsadócég elemzéséből kiderül, hogy a tavalyi négy százalékos növekedés a versenypiaci szereplők nagyobb ráfordításaiból származik, miközben az állami hirdetések részaránya csökkent.

Új hős született

Új hős született
2020. június 4.

A LEGO Csoport első kínai ihletésű témája a Nyugati utazás című regényből ismert Majomkirály legendáját álmodja újra LEGO szettek és minifigurák formájában.

A kép itt tekinthető meg

A vakcina lehet a sportipar orvossága is!

2020. június 23.

A magyar sportrajongók jóval bizakodóbbak és nyitottabbak a szurkolói visszatérés tekintetében, mint amerikai társaik. A magyarok 72%-a venne részt sporteseményen nézőként, ha a vírusra lenne ellenszer.

Az elitben a Schneider Electric a Gartner rangsorában

2020. június 23.

A negyedik helyen végzett az idén a Schneider Electric az ellátási lánc területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalkozások 25-ös toplistájában, amit a Gartner állított össze.

A K&H a nyári táborok mellé áll

2020. június 23.

A K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő szervezői kiemelten fontosnak tartják a táborokat a gyerekek fejlődése szempontjából, így örömmel fogadták a hírt a táborok megtartásának lehetőségéről.

Komplex terápiás nyári táborokat támogat a MOL

2020. június 23.

A koronavírus enyhülésével a Magyar Lovasterápia Szövetség idén nyáron is szervez táborokat a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás és Oktató Központjának foglalkozásaira járó gyerekeknek.

This is about leverage. The buying community, mainly agencies, see this as a few chinks in Facebook’s armor and they’re making a bigger deal out of it than it actually is. - Adam Cahill, CEO, Anagram