2017. szeptember 22.

A Játéknet webáruház lett az ország boltja

A verseny történelmében az idei év volt az első, amikor a résztvevők száma meghaladta az ezret, egész pontosan 1084-en szálltak versenybe a kategória díjakért és az Ország Boltja fődíjért.

Az Árukereső.hu idén hetedik alkalommal szervezte meg az Ország Boltja versenyt. A jelentkezők két új kategóriában is indulhattak (mobilkommunikáció és webpláza), így ezúttal összesen 37 díjat adtak át: ezek a 19 népszerűségi díj, 17 minőségi díj, valamint a legjobb webáruháznak járó Ország Boltja fődíj.

Az Ország Boltja címet a Játéknet Webáruház nyerte el, mely 2005-ben indult családi vállalkozásként, mára pedig az ország egyik legnagyobb játék webáruházává nőtte ki magát. A Játéknet Webáruház az első, akinek sikerült dupláznia a verseny történelmében, hiszen már 2014-ben is elnyerte a címet.

A teljes lista itt böngészhető.

 

 

Tíz dolog, amit nem tudott a Rubik-kockáról

19 órája

A Red Bull Rubik-kocka világbajnokság vasárnapi, hazai fordulóján minden a legendás találmányról szól majd, amelyről talán csak kevesen tudják, hogy mennyire sokoldalú.

Ismét megtévesztés miatt bírságolt a GVH

20 órája

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése szerint az Exch-Immo Kft. és a Club Hotels Europe Ingatlanhasznosító Kft. megtévesztette a fogyasztókat üdülési jogaik eladásáról szóló ajánlatokkal.