2018. június 01.

A Lavazza marad a Roland-Garros hivatalos kávéja

A Lavazza marad a Grand Slam-tornák hivatalos partnere 2019-ig, tovább folytatva partneri együttműködését a legendás tenisztornával.

A kiváló minőség és a jó hangulat, mint közös értékek alapozták meg az együttműködést 2011-ben. Abban az évben, a wimbledoni torna után kezdődött el a közös munka és lett a Lavazza mind a négy Grand Slam-torna hivatalos kávéja - tudtuk meg a lapunknak elküldött közleményből.

A Lavazza számára nagyon fontos a párizsi Roland-Garros teniszverseny, amelyre tavaly 400 baristát képeztek ki, akik több mint 400 000 adag kávét szolgáltak fel a vendégeknek.

„A Francia Teniszszövetség büszke a partneri kapcsolat kibővítésére a Lavazzával, és örülünk annak, hogy a Roland-Garros élmény részeként a nézők továbbra is élvezhetik a világ legjobb kávéját"- mondta Guy Forget, a Roland Garros versenyigazgatója.

Fido Didóval ünnepli a 90. születésnapját a 7UP

1 perce

A 90-es évek ikonikus figurája, Fido Dido most visszatért. A 7UP idén júliusban ünnepelte 90. születésnapját, és a jeles alkalomból termékei csomagolásán visszahozta a népszerű márkahőst.