2018. június 01.

A Lavazza marad a Roland-Garros hivatalos kávéja

A Lavazza marad a Grand Slam-tornák hivatalos partnere 2019-ig, tovább folytatva partneri együttműködését a legendás tenisztornával.

A kiváló minőség és a jó hangulat, mint közös értékek alapozták meg az együttműködést 2011-ben. Abban az évben, a wimbledoni torna után kezdődött el a közös munka és lett a Lavazza mind a négy Grand Slam-torna hivatalos kávéja - tudtuk meg a lapunknak elküldött közleményből.

A Lavazza számára nagyon fontos a párizsi Roland-Garros teniszverseny, amelyre tavaly 400 baristát képeztek ki, akik több mint 400 000 adag kávét szolgáltak fel a vendégeknek.

„A Francia Teniszszövetség büszke a partneri kapcsolat kibővítésére a Lavazzával, és örülünk annak, hogy a Roland-Garros élmény részeként a nézők továbbra is élvezhetik a világ legjobb kávéját"- mondta Guy Forget, a Roland Garros versenyigazgatója.

Munkában az ÖRT új főtitkára

3 órája

Gerendi Zsolt több mint húsz ügynökségi területen eltöltött év után döntött a váltásról, majd csatlakozott az ÖRT csapatához. Fazekas Ildikó az igazgatói feladatokat látja el.

Globális hálózatot alapított a HG Media

9 órája

Magyarországon eddig példa nélküli attrakcióval próbálják visszatornászni magukat a lejtmenetből a kormányzati kommunikációs bevételektől megfosztott reklámosok - írja a 24.hu.