2017. augusztus 01.

A Madhouse értékesíti az Utazómajom felületeit

A mobilhirdetésekre specializálódott Madhouse kiemelt partnereinek sora tovább bővült, az egyik legnagyobb hazai utazási tartalommal, az Utazómajommal.

A pár hónapja már tesztüzemben elkezdődött, most bejelentett megállapodás értelmében, a Madhouse értékesíti az Utazómajom hirdetési felületeit, amely magában foglalja az Utazomajom.hu weboldal hirdetési felületeinek, valamint a Facebook oldalának natív megoldásainak értékesítését. A hazai hirdetési piacon a Madhouse mobil felhasználók számát tekintve, Magyarország egyik legmagasabb elérésével rendelkezik, az új együttműködéssel pedig tovább erősíti piacvezető pozícióját.

„Az Utazómajom egy tökéletes példa arra, hogyan lehet izgalmas és hasznos tartalommal, kizárólag organikus eszközökkel, hatalmas látogató-, sőt talán nem túlzás azt mondani, rajongótábort építeni. A weboldalt mobilról már sokkal többen látogatják mint desktopról, így nem láttuk értelmét a felületek különválasztásának, ami nekünk mindenképpen egy új irány, kíváncsiak is leszünk a tapasztalatokra. Hirdetési szempontból nem tudok jelenleg jobb utazási tartalmat, így nem is kérdés, hogy mennyire fontos nekünk ez az együttműködés, és a bizalom, amit kaptunk. ” - emelte ki Lovas Tamás, a Madhouse ügyfélkapcsolati igazgatója az újonnan létrejött megállapodás előnyeit.

Aki az utóbbi pár hónapban felkereste az utazomajom.hu oldalt, már biztosan találkozott a Madhouse ügyfeleinek (például az Erste Bank vagy a Dechatlon) hirdetéseivel.

„Az Utazómajom független portálként tölti be a magyar piacon tátongó űrt a minőségi utazási tartalom terén. Az erősödő tartalomnak és az új honlapnak köszönhetően, a 360 ezres facebook rajongótábor mellett, már havi 1.7 millió oldalletöltéssel is büszkélkedhetünk. Az Utazómajmok világmegváltó csoportja az egyik legaktívabb hazai utazással kapcsolatos fórum, közel 37.000 taggal, naponta átlagosan 300 új hozzászólással. A tartalom erősítése mellett eddig kevesebb figyelem jutott a hirdetési területre, ezen szerettem volna változtatni, ami a Madhouse csapata személyében meg is történt. Bizakodó vagyok az együttműködés terén, kevés profibb csapattal találkoztam a hirdetési piacon.”- mondta Tóth Ákos, az Utazómajom tulajdonosa.

Munkában az ÖRT új főtitkára

6 órája

Gerendi Zsolt több mint húsz ügynökségi területen eltöltött év után döntött a váltásról, majd csatlakozott az ÖRT csapatához. Fazekas Ildikó az igazgatói feladatokat látja el.

Globális hálózatot alapított a HG Media

12 órája

Magyarországon eddig példa nélküli attrakcióval próbálják visszatornászni magukat a lejtmenetből a kormányzati kommunikációs bevételektől megfosztott reklámosok - írja a 24.hu.