2018. február 07.

A Morpho a LeasePlan PR-kommunikációs ügynöksége

A megbízás 2018 januártól a holland alapítású lízingcég teljes körű PR-tevékenységének ellátására vonatkozik.

A vezető flotta- és gépjárműkezelő, a LeasePlan a Morphót bízta meg klasszikus PR-kommunikációs feladatainak ellátásával. Az együttműködés során az ügynökség célja az autó tartós bérlet (operatívlízing-szolgáltatás) előnyeinek széles körű megismertetése Magyarországon, elsősorban a kis- és középvállalatokra fókuszálva.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy egy több mint 30 országban jelen lévő, 1,7 milliós gépjárműflottát üzemeltető vállalat minket választott partnerének. Hatékony és kreatív kommunikációs eszközökkel kívánjuk támogatni a LeasePlant annak érdekében, hogy megkönnyítse a flottakezelést a hazai kkv-k számára, amelyek ezáltal koncentráltabban fókuszálhatnak üzleti céljaikra" – mondta Jekler Rudolf, a Morpho ügyvezetője.

A termék- és vállalati kommunikációs tanácsadás, projektmenedzsment mellett a Morpho kreatív tartalmak készítésével is támogatja a LeasePlant üzleti stratégiájának megvalósításában.

Új pr-definíciót fogadott el az IPRA

20 órája

Az IPRA tagjai között hónapok óta zajlik egy egyeztetés, hogy a jelenlegi, gyorsan változó világban hogyan érdemes újradefiniálni a Public Relations kifejezést.