2019. szeptember 19.

A Pennynél van a legtöbb Magyar Termék védjegyes, saját márkás termék

A Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíj átadóján díjazták a Penny Marketet: a nemzetközi áruházlánc a legtöbb Magyar Termék védjegyes, saját márkás termék forgalmazásáért kapott különdíjat -írják.

A hazai beszállítókkal és gazdákkal folytatott folyamatos együttműködés eredményeként a Penny Market a Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíj átadóján a legtöbb Magyar Termék védjegyes saját márkás termékeket forgalmazó lánc különdíját vehette át Feldman Zsolttól, az Agrárminisztérium államtitkárától szeptember 17-én.

A Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíjat azzal a célkitűzéssel hozták létre, hogy díjazzák és elismerjék azokat az üzleteket, akik aktívan segítenek abban, hogy a magyar termékek minél több háztartásba eljussanak. Az értékelésre olyan szakembereket kértek fel, akik saját tapasztalataik alapján, objektív szempontok szerint mérlegelték az áruházláncok teljesítményét.

A Penny Market sokrétű tevékenységgel támogatja a magyar beszállítók és gazdák érvényesülését a hazai piacon: nemcsak folyamatos beszállítói lehetőségeket kínál számukra, hanem egyéb marketing és kommunikációs tevékenységekkell is hozzájárul sikereikhez - írják a közleményükben.

A nemzetközi áruházlánc felelős vállalatként környezetvédelmi és fenntarthatósági szempontból is fontosnak tartja, hogy minél több esetben hazai szállítási útvonalakat használjon. Emellett nagy előny, hogy a magyar gazdaságokból, beszállítóktól, származó áru pontosan nyomon követhető és ellenőrizhető forrásból származik.

“A megtisztelő elismerés különösen fontos a Penny Market számára, hiszen régóta nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minél frissebb, gazdaságosabb és környezetkímélőbb módon juttassuk el a boltok polcaira a termékeinket. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a vásárlók körében megismertessük és népszerűsítsük a Penny Marketben kapható magyar termékeket és hosszú távú jól működő viszonyt tudjunk kialakítani a magyar beszállítókkal“ - mondta Florian Jens Naegele a Penny Market Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A Penny Market a továbbiakban is folytatja szoros együttműködését a hazai piaci szereplőkkel: ez nemcsak szakmai elismerést és fenntarthatóbb körülményeket eredményez, de a vevők elégedettségét is növeli.