2015. január 21.

A Saatchi & Saatchi nyerte a Müpa tenderét

A Művészetek Palotája a 18-25 éves fiatal felnőttek megszólításával és bevonzásával kapcsolatos aktivitás kidolgozására és megvalósítására szóló tendert írt ki az év végén.

A meghívásos tenderen a Saatchi mellett a Hammer Advertising, az Artificial Group és a HelloWood indult még a megbízásért. Az aktivitás a második negyedévben valósul majd meg.

A fiatalokkal való párbeszéd eddig is része a Müpa hosszú távú marketing- és kommunikációs stratégiájának. Ennek jegyében az intézmény összesen hat közösségi média csatornán – Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube, Google+ – van jelen, a tavalyi Szigetre pedig egy különleges cirkuszi aktivitást vitt ki. A múlt évben elindult a digitális Müpa Magazin, a 10., jubileumi évad meglepetéseként pedig jégpálya nyílt az épület előtt decemberben. Az intézmény hamarosan elindítja online rádióját, valamint Literárium-estek webes archívumát is, Digitális Irodalom néven.

Hatalmas oddsokkal kampányol a Szerencsejáték Zrt.

2 órája

A Szerencsejáték Zrt. május 23-án, a Magyar Kupa és az NB I újraindulásával egyidőben indította el online sportfogadási termékének, a Tippmixpro legújabb, konverziófókuszú digitális kampányát.

Employee engagement a COVID-19 világjárvány idején

R. Nagy András23 órája

R. Nagy András, a Próbakő Kommunikáció ügyvezető igazgatója rendszeresen publikál a cég IdeaBank oldalán. Most Crispin Manners employee engagement guru, PR-szakembert kérdezte meg.