A Warc 100 lista stratégiai és hatékonysági versenyek eredményei alapján rangsorolja a kampányokat és az ügynökségeket, valamint a márkákat és a hirdetőket.

A Warc 87 verseny több mint 2200 díjnyertes kampányának figyelembe vételével állította össze a százas toplistákat. A legjobb médiaügynökség ennek alapján a Starcom MediaVest Group Chicago, a top digitális ügynökség pedig a 360i New York.

A kreatív ügynökségi hálózatok legjobbja a BBDO Worldwide 1236 ponttal, második az Ogilvy & Mather 1027 ponttal. A holdingok között a WPP szerény különbséggel (4008 és 3943 pont) előzi az Omnicom-csoportot.

A kreatív ügynökségek között a Lowe Lintas győzött 213 ponttal, az ő munkájuk a legjobb kampány, a Hindustan Unilevernek készített „Kan Khajura Tesan” is, amely a mobilt használja marketingeszközként, kétirányú kapcsolatot kialakítva a márka és a fogyasztó között.

A márka- és hirdetői eredményeket a Márkamonitoron közöljük, a teljes listák pedig itt érhetőek el.

(Fotó: Starcom MediaVest Group Facebook-oldala)
Forrás: WARC.com: Coke and Unilever top Warc 100 rankings

Új módszerrel monitoringozott az ÖRT

3 órája

A gyerekeknek szóló digitális reklámok kérdése a testület fókuszában van, és ennek vizsgálatára új vizsgálati módszert vezettek be.

Véget ért a Brain Bar

6 órája

A 2020-as virtuális esemény megtartotta interaktív jellegét: a több mint 40 előadó közel 20 különböző országból csatlakozott be.