2011. augusztus 12.

A Szigeten kampányol a Pringles

A P&G márkájához kapcsolódó BTL-aktivitáson a Wonderduck Agency dolgozott.

A P&G márkájához kapcsolódó BTL-aktivitáson a Wonderduck Agency dolgozott.

Erősített idei fesztivál aktivitásán a Pringles, a nemzetközi Get that Festival Feeling promóciós szlogen jegyében. Tavaly már jelen volt a Szigeten a Procter & Gamble snack márkája, ezt egészítette ki idén egy erőteljesebb BalatonSound promóval is.

A kapcsolódó aktivitásokon a Wonderduck Agency dolgozik, amely tavaly a burgonya snack újrabevezetésével is foglalkozott. A BTL, promóciós elemek megvalósításában a Rafinanz Service az ügynökség partnere.

Ezeken túlmenően a közösségimédia-jelenléten is a Wonderduck dolgozik. A Pringles Magyarország Facebook-profilja egy hónap alatt több mint 11 ezer rajongót szerzett. A közösségi oldalon a heti játékokon keresztül a márka mellett a fesztiválokkal kapcsolatos érdekességeket is kommunikáltak.

Az idei fesztiválokon a Pringles új helyszínen, közösen jelenik meg a Sziget hivatalos partnerével, a Meex programszervező és utazási irodával. A Pringles Bár idén 200 négyzetméteres márkázott építményben kap helyet. A vásárlást happy hour akciók, ajándékok támogatják, s a helyszínen csocsózni, dzsengázni, festeni lehet.