2020. január 28.

A Telenor új PR-ügynökséggel dolgozik tovább

A Telenor vállalati kommunikációját az idei évben már a ComLab támogatja.

A Telenor Magyarország vállalati kommunikációs igazgatósága meghívásos tenderen, több fordulós kiválasztási folyamat végén döntött új public relations ügynökségi partneréről. A megfelelő szakmai rutin mellett a kiválasztás eredményét befolyásoló legfontosabb szempont a stratégiai tervezés és a minőségi kivitelezés egysége volt.

A Telenor a vállalati kommunikációs területen belül elsősorban a Hipernet-szolgáltatások, a Hipersuli digitális oktatási program, a kereskedelmi területek és a B2B üzletág munkájának kommunikációs támogatásában számít a ComLab szakértelmére.

A Telenor kommunikációs csapata ezúton is köszöni az elmúlt évek együttműködését és a szakmai eredményeket az Eurolex Consulting munkatársainak.

670 millióra bírságolták a Telekomot

9 órája

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Magyar Telekom megtévesztette a fogyasztókat 0 Ft-os vagy kedvezményes készülékárakat reklámozó kampányaival - írják a közleményükben.

Változatlan bevételre számít az idén a Magyar Telekom

10 órája

Nagyjából változatlan árbevételre számít a Magyar Telekom idén és jövőre - mondta Szabó János, a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettese a cég éves eredményeit értékelő sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.