2017. április 10.

A legvonzóbb munkáltatók között a Pick

A Bonafarm Csoport tagja elnyerte a legvonzóbb munkáltatónak járó különdíjat a Randstad Award-on az FMCG szektorban.

A világ legnagyobb független munkáltatói márka felmérése alapján nyerte el a Pick Szeged Zrt. a kategóriájában legvonzóbb munkáltatónak járó kitüntető címet, mellyel idén először díjazták a Bonafarm Csoporthoz tartozó húsfeldolgozó vállalatot. A lista alapjául szolgáló Employer Brand Research reprezentatív kutatásban a megkérdezettek kilenc szempont szerint, többek között a karrierlehetőségek, a továbbképzések, a foglalkoztatás hosszú távú biztonsága, illetve a munka és magánélet egyensúlya szerint is értékelték a cégeket.

„Nagy öröm és büszkeség ez a díj, hiszen kiemelten fontos számunkra a jelenlegi, s természetesen a potenciális munkavállalóink véleménye” – mondta Nagy Endre, a Pick Szeged Zrt. vezérigazgatója. „A Pick Szeged Zrt.-nél hiszünk abban, hogy sikerünk titka az elkötelezett és tapasztalt munkatársainkban, a generációról generációra öröklődő szakmai tudásukban rejlik. A Bonafarm Csoport révén stabil, biztos hátteret tudhatunk magunk mögött, ami lehetővé teszi, hogy munkatársaink számára hosszú távú munkalehetőséget biztosíthassunk. Emellett folyamatos képzések révén hozzájárulunk szakmai fejlődésükhöz, előrelépési lehetőséget kínálunk kollégáinknak.”

A Bonafarm Csoport országszerte közel hatezer főt foglalkoztat, melyből csak a Pick Szeged Zrt., a régió egyik legnagyobb foglalkoztatója több mint 2200 munkavállalóval rendelkezik. „Büszkék vagyunk arra, hogy a PICK márka immár nemcsak a fogyasztói, hanem a munkaerőpiacon is jól ismert és megbecsült” – tette hozzá Nagy Endre.

2000 iskolatáska megtöltésében segít a Tesco

3 órája

A Tesco vásárlói augusztus 3. és szeptember 6. között adománykuponok megvásárlásával támogathatják az Ökumenikus Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! adománygyűjtő kampányát.