Egyedi tervezésű logóval, és motivációs üzenettel hirdeti meg idén a Budapest Sportiroda (BSI) a kommunikációs és reklám-ügynökségeket megszólító maraton váltóbajnokságát. A cél, hogy minél több ügynökség jelentkezzen, minél több szakember álljon a rajtvonalhoz, ezúttal mint az egészséges életmód nagykövete.

„A kommunikációs-reklám szakma köztudottan úgynevezett ülő-munka, ami azonban kimagasló kreativitást, megerőltető szellemi befektetést igényel.

Éppen ezért, az ezen a területen dolgozóknak rendkívül fontos a kikapcsolódás, a feltöltődés, amelyre a sport, és ezen belül is a futás az egyik leghatékonyabb eszköz.

Az ADRun erre kínál többszörös alternatív megoldást: egyszerre egyéni rekreáció, csapatépítő, inspiráló, és példamutató” – fogalmazott közleményben Kocsis Árpád, a BSI ügyvezető igazgatója.

Az ADRun-ra a magyar és nemzetközi kommunikációs-reklám területen tevékenykedő ügynökségek képviselői jelentkezhetnek, a maratoni távot 4 szakaszban: 9 km - 12,4 km - 8,6 km - 12,2 km kell teljesíteniük.

Első hallásra sok lehet a 12,2 km, de figyelembe véve, hogy mennyien választják a futást feltöltődés céljából, ez a szakasz is könnyen teljesíthető. A versenyre már lehet jelentkezni.

A szervezők a motivációs oldalra is figyeltek. Minden nevezési díjból elkülönítenek egy bizonyos összeget az „ADRun Alap” cím alatt, ezt a legjobban teljesítő ügynökség csapata használhatja fel, szabadon. Csak egy kikötés van: olyan lehetőségre kell fordítani az összeget, amelyik a csapatok közti előrelépést, a szakmai fejlődését segíti elő – legyen szó egy study tour-ról egy kedvenc városba; részvételről egy szakmai rendezvényen; vagy egy látogatásról egy kedvenc ügynökségnél. Az ünnepélyes díjátadóról részletek hamarosan!

Az ADRun ötletének kidolgozásában, szervezésében és lebonyolításában a BSI partner-ügynöksége az Artvertising.

 

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.