2018. június 07.

Adidas futószőnyeg került a Széll Kálmán térre

Az adidas BOOSTmegálló névre keresztelt rendhagyó outdoor megoldásnak köszönhetően a várakozás igazi élmény lett.

A BOOST talpszerkezet különlegességét a benne található többezer energiakapszula adja: a párnázat sportolás közben maximális energiavisszaadást és egyedülálló hatékonyságot biztosít a viselők számára. A nem mindennapi buszmegállót azért hívták életre, hogy azok is megismerkedhessenek az adidas innovációjával, akik nem futnak rendszeresen - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

A rendhagyó megállóba egy 4 méter hosszú BOOST szőnyeget terítettek, így várakozás közben bárki kipróbálhatta – akár cipőn keresztül is – a technológia előnyeit. A járókelők mellett természetesen az adidas Runners Budapest csapata is köszöntötte a BOOSTmegállót – a közösségi futásról és a kitelepülésről készült videó itt tekinthető meg.

„A BOOST technológiával készült cipőket azoknak ajánljuk, akik futás közben maximális teljesítményre, tökéletes kényelemre és rendkívüli energiavisszaadásra vágynak. Biztos vagyok benne, hogy azok, akik kipróbálják ezeket a technikai futócipőket, többé nem akarnak majd mást viselni. A buszmegállóba kiállított BOOST szőnyegnek köszönhetően ezúttal mindenki megtapasztalhatta a párnázat előnyeit!” – hangsúlyozta Debreczeni Dóra, az adidas Runners Budapest futóklub csapatkapitánya.

A nem mindennapi buszmegálló egyébként nem csak a járókelők és a sportolni vágyók körében aratott sikert: a kreatív és rendhagyó outdoor megoldásokat díjazó JCDecaux Innovate Awards versenyen harmadik helyezést ért el az ACG Reklámügynökség és az adidas közös installációja.

A legújabb SOLARBOOST modellek május közepe óta vásárolhatók meg a kiválasztott adidas üzletekben és a márka kiemelt partnereinél. További információ az adidas SOLARBOOST darabokról a linkelt oldalon és a társaság Instagram felületén.

 

https://www.instagram.com/adidas_hu/