Év végi rendhagyó ajándékunkban ma Schiwert-Takács Lászlónak, az RTL Magyarország kommunikációs igazgatójának kedvenc karácsonyi reklámját ismerhetjük meg.

A szakember a John Lewis 2014-es karácsonyi reklámját választotta.

Ahogy a tematikus dalban is szerepel... a karácsony az év legcsodásabb időszaka... Szeretem az ünnepi reklámokat és azt is, ha a kedvenc sorozataim epizódjainak karácsonykor játszódó részei ekkora vannak időzítve. Ez a reklámfilm talán klasszikusnak is mondható, pontosan azt ragadja meg, amiről az adott időszak számomra szól. Persze ügyesen és fondorlatosan él minden olyan eszközzel, ami a nézőből kiváltja a megfelelő reakciót, de egy karácsonyi reklámtól felesleges is volna számon kérni a távolságtartást, esetleg a visszafogott finom eszközöket, annál jobb, minél érzelmesebb és minél több érzelmet képes kiváltani. És ez a spot nálam mindig bejön...


A GVH a dr. Gődénnyel hirdető céget vizsgálja

2 napja

A vizsgálatot azért indult a Nutriversum Kft. étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozással szemben, mert az feltételezhetően jogsértő módon, orvos vagy egészségügyi szakember ajánlására vonatkozó állításokat tett videóiban.