2019. május 03.

Az Artvertising és a Kalumba együtt lógnak Madagaszkáron

Meghívásos tenderen nyerte el az Artvertising Group a Kalumba komplex tavaszi kampányának managementjét.

A tendert kiíró Zwack Unicum egy olyan tartalmi kampány megvalósítására kereste a megfelelő ügynökséget, amely a márka számára releváns, minél több fogyasztót tud elérni, és ugyanakkor ki is tűnik a piaci versenytársak közül. Mivel Madagaszkár szorosan kapcsolódik a márka tartalmi elemeihez, ezért fontos ennek megjelenítése is.

„Az Artvertising „Lógjunk együtt” koncepciója tökéletesen megfelelt elvárásainknak, elképzeléseinknek, a fogyasztóink egy izgalmas Kalumba-kalandban részesülnek a kampányhoz kapcsolódó nyereményjáték 2 személyes fődíja által ugyanis igazából is megtapasztalhatják azt az egyedi Kalumba-életérzést, amit mi az ital ízvilágába csomagoltunk. De lesznek heti nyeremények is, reméljük minél többen csatlakoznak” – fogalmazott Szabó Diána brand manager.

Az Artvertising kreatív csapata a koncepció tervezésénél erre az életérzésre épített, figyelembe véve a márka ikonikus alakját, a Madagaszkáron őshonos gyűrűsfarkú makimajmot is. „Egzotikum, kaland, felfedezés és pihenés, élmények, illetve lazítás. Ezek voltak a hívószavak, ezt gondoltuk tovább, és így jött létre a lógjunk együtt koncepció” – foglalta össze Győrösi Imre, az Artvertising art directora a nyertes kampány hátterét.

Az Artvertising feladatai: kreatív anyagok (POS és kiegészítők); TVC promóciós tag tervezése és kivitelezése; a ww.kalumbakaland.hu microsite kreatív tervezése, fejlesztése, üzemeltetése, a nyereményjáték teljes menedzsmentje és az utókövetés. A kampány közösségi média részét a Kalumba saját ügynöksége koordinálja.

Egy egész hétig ünnepli a gyermeknapot a Magyar Telekom

12 órája

A Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színházzal és a KEDD stúdióval, a kufli animációs rajzfilmsorozat alkotóival együttműködve különleges online mesesorozattal készül a Tavaszi Digitális Gyerekhétre a Magyar Telekom.

Autósmozi nyílik a budapesti Árkád tetején

16 órája

Június 13-tól a PANAM autósmozi érintésmentes eszközökkel várja a vendégeket a budapesti Árkád bevásárlóközpont tetőtéri parkolójában, ahol a tervek szerint hosszútávon élvezhetjük majd a szabadtéri filmnézést.