2018. szeptember 12.

Az adidas a MediaComot választotta médiaügynökségi partnerének

A márkatulajdonos történetében először konszolidálta globális médiamegbízását.

Az adidas a MediaComot választotta partnerének 2020-tól életbe lépő „Creating the New” nevet viselő stratégiája megvalósításához. Az ügynökség 2018 szeptemberétől dolgozik együtt a hirdetővel.

A MediaCom nem kizárólag hagyományos médiatervezési és -vásárlási szolgáltatásokat nyújt az adidas és a Reebok márkák számára, hanem integrált médiatanácsadást is végez, emellett a fogyasztói insightok és a mérés-elemzés területén is együttműködik ügyfelével.

Az adidas márkához kapcsolódó feladatokért a londoni, míg a Reebok-megbízásért a New York-i iroda felel elsősorban, de a lokális kampányok során a helyi irodák – így a budapesti is – aktív részesei lesznek a munkának.

“Az a küldetésünk, hogy a világ legjobb sportszergyártó cégévé váljunk, és ennek eléréséhez a megfelelő partnerekre van szükségünk, akik a végsőkig fogyasztó központúak, digitális fókuszúak, és képesek folyamatosan újat alkotni. Mi az adidasnál és a Reeboknál így működünk, és végtelenül örülünk, hogy új ügynökségünk osztja a motivációinkat. Ettől az együttműködéstől olyan megoldásokat várunk, amelyek segítségével sikerrel szólíthatjuk meg a trendeket diktáló városi fogyasztókat, akik kulturális befolyásuk révén döntő hatást tudnak gyakorolni a márkáink iránti érdeklődésre és keresletre” – mondta el Jocelyn Robiot, az adidas marketingért felelős alelnöke, utalva arra is, hogy az új stratégia egyik pillérét a városok alkotják.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.