2016. december 13.

Az ünnepekre hangol a TV2-csoport

Az országos premierek és sikerfilmek mellett a sajátgyártású tartalmak is ünnepi adással jelentkeznek.

December 24-én nagycsatornán először, a TV2-n debütál a Hófehér és a vadász, amelyben Kirsten Stewart és Charlize Theron csapnak össze, de A Madagaszkár-pingvinek és a karácsonyi küldtetés is színesíti a választékot. December 25-én egy országos premiert kínál a csatorna, Robin Williams utolsó filmszerepével jön az Éjszaka a múzeumban 3: A fáraó titka című családi mozi. Évek után először visszatér a képernyőre a Bunyó karácsonyig című film Bud Spencerrel. Szintén a karácsonyfa alá érkezik a Jégkorszak: Állati nagy Karácsony és az elmaradhatatlan Shrek filmek. Az év utolsó napján, Szilveszterkor az Aktív speciális adással jelentkezik, jönnek a régi klasszikusok a Retró Buék-ban, a Szilveszteri Zenebutikban pedig az új zenecsatorna sztárjai köszöntik az új évet. December 31-én a Kapsz egy fülest! átverőshow ezúttal a TV2-n, Best of adással búcsúztatja 2016-os évet.

A Super TV2-n a Télapu, a Prime-on december 26-án a Boldog Karácsony című családi vígjáték szórakoztatja a nézőket.

A sajátgyártású műsorok ünnepi kiadással vagy speciális adással jelentkeznek az év utolsó napjaiban. A FEM3-on a Micsoda nők! két extra epizóddal jelentkezik: december 24-én, a férjek és a gyerekek is a vendégek soraiban foglalnak helyet, míg december 31-én sztárparádéval kedveskedik majd a női talkshow. A Zenebutik csatornán André Rieu, valamint Márió karácsonyi koncertje gondoskodik az ünnepi hangulatról.

A vizuális élményt fokozza, hogy ünnepi arculatot kapnak a csatornák – így a TV2, a Super TV2, a Mozi+, a Prime, a Kiwi TV és a HUMOR+.

Konferencia a digitális edukációról a Da Vinci TV-vel

1 órája

Hogyan lehet a 21. századi gyerekek életének részévé válni pedagógusként? A Da Vinci TV digitális edukációs workshopján többek között erre a kérdésre keresik a választ január 30-án. A kezdeményezés kiemelt partnere a Telekom.