2016. szeptember 22.

Bejelentették az eurobest első előadóit

Az európai kreatív fesztivált idén Rómában rendezik, november 30. és december 2. között. A középpontban a felfedezés és a kísérletezés áll.

A kísérleti márkaélményekről David Bailey, a BBC UX guruja, Jess Williamson pénzügy-technológiai startup-befektető és Dr. Charles Spence, az Oxfordi Egyetem kísérleti pszichológusa beszélget majd. Catherine Hope, a Naked Communications társ-kreatívigazgatója az érzelmi memóriáról ad elő, míg Jules Chalkey és Juliet Haygarth, a BMB kommunikációs vezetője és vezérigazgatója a Brexit-szavazás kapcsán azt vizsgálja meg, hogy a márkakommunikáció hogyan hathat közvetlenül egy nemzet hangulatára.

A női kreatívok is kiemelt figyelmet kapnak. A nemek közötti egyenlőségről és a karrierlehetőségekről olyan előadók beszélnek majd, mint Madonna Badger, a #WomenNotObjects kampány felelőse, a Badger & Winters alapító kreatívigazgatója, Monica Moro, a McCann Spain kreatívigazgatója, valamint Cheyney Robinson, az Isobar élményekért felelős igazgatója (Chief Experience Officer).

A sokszínűség figyelembevételével kiválogatott előadók között megtalálhatóak továbbá: Riccardo Fregoso kreatívigazgató, McCann Paris; Ioana Filip kreatívigazgató, MRM/McCann Romania; Rob Curran felhasználói élményért felelős igazgató, Wunderman; Hannah Blake innovációs igazgató, MEC; Tom Pursey alapító, Flying Objects; Harri Pasanen stratéga, N2 Helsinki; Philip Ellis író-újságíró; Balder Onarheim, a CINC társalapítója, a Plato vezérigazgatója, a DTU tanársegédje; Nicky Bullard elnök-kreatívigazgató, MRM Meteorite.

Régiós megbízást nyert el a FLOW PR

4 órája

Lengyelországban, Csehországban, Romániában és Magyarországon egyaránt a FLOW PR felel az MSD Animal Health társállat-üzletágának online felületein zajló imázsépítésének megtervezéséért, a megvalósítás koordinálásáért.