2017. május 11.

Bemutatták a Heineken új ízeit

A Fogas házban tartott tematikus napot a Heineken Hungária.

Az eseményen az újságírók előtt feltárták a tökéletes csapolás titkait és bemutatták a sör útját a kalásztól a korsóig. A Love Beer Napon mutatkoztak be a vállalat új termékei, termékcsoportjai.

A márka idei innovációit a fogyasztói igények ihlették. A Soproni idén egy új, felsőerjesztésű variánssal jelentkezik, a Soproni Óvatos Duhaj IPA citra és cascade komló felhasználásával készül.

Az import sörkülönlegességek kedvelői számára 2017-től a Heineken csokorba gyűjti a legjobb prémium import söröket, „Beers of Europe” néven. A csokor az Edelweiss és Krusovice sörök mellett két újmárkát is tartalmaz: belga apátsági Affligem sört és egy meggyes lambic sört, a MortSubite-et.

A Gösser Natur Zitrone radlerek új ízekkel egészülnek ki, a meglévő citromos mellé elérhető lesz a grapefruit és a bitterlemon ízesítés is. Új, meggy-citrom variánssal egészül ki a Soproni Radler család is.

A Republic a Scitec lead ügynöksége

1 napja

A Scitec márka megerősítéséhez a reklámügynökség stratégiai és branding területen szerzett kiemelt tapasztalata szolgál biztosítékul - írják.