2016. szeptember 06.

Crystal-díjas lett a WWF kampánya

A White Rabbit reklámügynökség WWF Magyarország számára készített „Természet alkotta menőség / Skateboards Made by Bears” címet viselő projektje Crystal-díjat nyert Outdoor kategóriában a dél-koreai AdStars Fesztiválon.

Az Adstars Ázsia legnagyobb nemzetközi reklámfesztiválja, amelyet kilencedik éve rendeznek meg a dél-koreai Busanban. A díjért idén közel 19 000 nevezés versengett a világ 61 országából. A nemzetközi szakemberekből álló zsűri első körben 1 680 alkotást tartott érdemesnek a rövidlistára; a szigorú szempontrendszer alapján végül a pályaművek alig több mint 2 százaléka kapott csak díjat.

„A WWF Magyarország számára is megtiszteltetés az AdStars kitüntetése. Köszönjük a Budakeszi Vadasparkban élő két barnamedvének, Vackornak és Móricnak, hogy karomnyomaikkal hozzájárultak egy ilyen menő kampányhoz, illetve köszönjük a CirusKate gördeszkakészítő manufakturának, hogy lapjaikat a kreatívok és a természet kezére adták” – mondta Antal Alexa, a WWF Magyarország kommunikációs vezetője.

Aki maga is részesülni szeretne a természet alkotta menőségből, az a WWF pandaboltjában válogathat a CirusKate deszkalapok között, melyek megvásárlásával a WWF Magyarország természetvédelmi munkáját támogathatja.

Egyre több reklám éri a gyerekeket

16 órája

A testület elfogadott egy, a tematikus gyerekcsatornák reklámozási gyakorlatáról szóló vizsgálatot is, amely öt televízió 2011-es és 2019-es adatait hasonlítja össze - írja az NMHH.