2019. április 17.

Egyre több óvodában tartják fontosnak az energiatudatosságot

Az Ariston Thermo országos képzési programmal támogatja a legkisebbeket.

Négy éve indult útjára az a program, amely a hazai óvodapedagógusoknak kínál ingyenes, kreditpontos energiatudatossági képzést országszerte. A program gazdája az Ariston Thermo, aki Magyarországon indította el elsőként saját gondozású CSR programját, amivel a cégcsoporton belül kiemelt figyelmet kapott. A Budapestre és vidékre egyaránt ellátogató tréning egy egész éves program első lépcsője, amiben a pedagógusok és az óvodások egyaránt részt vesznek.

Az egy napos tréningekre idén márciusban és áprilisban került sor Egerben, Budapesten, Kaposvárott és Szolnokon. A képzések a napokban zárultak le, így az óvodákban hamarosan elkezdődnek a kiscsoportos energiatudatossági foglalkozások.

Ezt követően a bevont apróságok rajzversenyen vesznek részt, ahol a víz helyes használata lesz a téma. A pedagógusok ezt követőn elküldhetik a rajzokat, amiket a szociológus zsűri értékel és minden korosztályban nyertest hirdet - írják.

A nyertes ovisok és óvodák energiával és környezettudatossággal kapcsolatos játékokat kapnak, míg a legtöbb rajzot delegáló intézmény egy Ariston Lydos Hybrid wifi „A" energia osztályú hőszivattyús vízmelegítőt nyer.

Azok között a lelkes óvodapedagógusok között, akik a pedagógus kihívásra is beneveznek egy energiahatékonysági storyval, fődíjként 200 000 forintot ítél meg a zsűri.

Globális hálózatot alapított a HG Media

3 órája

Magyarországon eddig példa nélküli attrakcióval próbálják visszatornászni magukat a lejtmenetből a kormányzati kommunikációs bevételektől megfosztott reklámosok - írja a 24.hu.

A Dreher lesz a Balaton Sound söre

23 órája

Idén először a Dreher lesz a Balaton Sound hivatalos söre, amelynek a nevét az Aréna és a mellette található Chill zóna is felveszi majd.