A bankszektorban egyedülálló programot indított az MKB Bank #20percegészség néven, melyet kampány is népszerűsít. A #20percegészség program célja, hogy minél többen fordítsanak legalább napi 20 percet testi-lelki egészségük megőrzésére, életminőségük javítására. Ezért is lett a kampány jelmondata: „Az egészség a legjobb befektetés!”

Az MKB Bank rendkívül büszke ügyfélközpontúságára: nálunk nemcsak marketinges frázis az ügyfelekkel való törődés, hanem napi szinten kapunk pozitív visszacsatolást a témában az ügyfeleinktől. Ezt a törődést szerettük volna a következő szintre emelni úgy, hogy a pénzügyeken túl is tudjunk valamit nyújtani az ügyfeleknek. Már a gondolkodás kezdeti fázisában egyértelmű volt, hogy nem egy klasszikus TV kampány lesz a megoldás, hanem egy, a mindennapok ritmusához sokkal jobban illeszkedő, valódi tartalommal és hozzáadott értékkel bíró márkaplatform. Így született meg a #20percegészség program ötlete

– mesélt a kampány hátteréről Koltai Dániel, az MKB Bank marketing és kommunikációs igazgatója.

A program weboldalán olyan kézzel fogható és inspiráló tippekkel találkozhatnak az olvasók, amelyek mindössze napi 20 perc ráfordítással könnyen beépíthetőek a rohanós mindennapokba: hogyan készíts magadnak egészséges irodai lunch boxot 20 perc alatt, milyen kalandok várnak rád a gyerekekkel, ha 20 percig követtek egy hangyát, vagy hogyan tervezd meg 20 perc alatt a nyaradat úgy, hogy ne csak a gyerekek táboroztatására legyen gondod, hanem arra is, hogy egy-egy napot tudatosan beiktass, amit egy jó könyvvel tölthetsz a strandon EGYEDÜL.

20 Perc egészség

Az MKB új kampánya

1/11

A program szakmai hátterét 4 olyan véleményvezér biztosítja, akik az életünk egy-egy meghatározó területén tudnak praktikus és könnyen beépíthető tanácsokkal és tippekkel szolgálni. Havas Dóra gasztroblogger az egészséges táplálkozás, Kádár-Papp Nóri, a Gyerünk, anyukám! edzője a mozgás, Bábel-Szücs Szilvia aka Anyapara a saját magunkra fordított idő, míg az Apu-kalipszis blog szerzője, Ficza János a családdal töltött idő fontosságára hívja fel a figyelmet.

Mivel a célunk nemcsak az, hogy minél többen olvassák a cikkeket, hanem valóban meg is fogadják a tanácsokat, ezért gondoltunk azokra is, akik úgy érzik, hogy egyedül nem lenne elég kitartásuk egy ilyen életmódváltáshoz. Létrehoztunk egy Facebook-csoportot, ahol nem csak a bloggerek tippjeit olvashatják, hanem bárki megoszthat egymással egy-egy témába vágó cikket vagy személyes tapasztalatot, élményt

– mondta Koltai Dániel.

 

A programot nagyszabású TV és online kampány népszerűsíti, melyhez kétféle tv spot, valamint egy hosszabb, csak a bank Youtube-csatornáján látható spot is készült, továbbá online bannerek és cikkek egészítik ki a kommunikációt. A programhoz Facebook-csoportban vagy az Instagramon lehet csatlakozni, valamint hetente hírlevelet is kapnak azok, akik feliratkoznak a program weboldalán.

 

 

A bank elhivatottságát jelzi, hogy a filmben több banki dolgozó is feltűnik, akik nemcsak reklámfilm szereplők, de egyben az egészséges életmód bankon belüli nagykövetei is.

Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten

14 órája

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten.